277 yıl sonra insanların yerine geçecekler dedi! 2300 yılında olacak felaketleri tek tek duyurdu

Gardner zaman yolculuğu yaptığını söyleyerek 2300 yılına ışınlandığını iddia ediyor. Bu yolculuk sonrasında Gardner, uyanınca kendisini büyük binaların yükseldiği bir şehirde bulduğunu dile getirdi. Ayrıca bu esnada da bilincini kaybettiğini söylüyor ve bu nedenle yolculuk anında hiçbir şey hissetmediğini ifade ediyor.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2023, 10:15 Güncelleme 07 Ekim 2023, 10:15
277 yıl sonra insanların yerine geçecekler dedi! 2300 yılında olacak felaketleri tek tek duyurdu

İÇİNDEKİLER

Kendisini zaman yolcusu olarak tanımlayan Gerald Gardner'ın ilginç iddiaları insanları şoke etti. 2300 yılında gittiğini iddia eden Gardner, bu yolculuğunun ayrıntılarını paylaştı ve gelecekle ilgili çarpıcı bilgiler verdi. Geleceğe dair şok edici gözlemlerde bulunduğunu söyleyen Gardner bu deney için 2.3 milyon sterlin harcadığını belirtti.

DUYANLAR ŞAŞTI KALDI

Gardner'ın en dikkat çeken açıklamalarından biri uyandığında kendisini büyük binaları olan bir şehirde bulduğunu ve yüzen şehirlerin varlığını gözlemlediğini söylemesi oldu.

Ayrıca bu şehirlerin anti yerçekimi teknolojisiyle havada metrelerce yukarıda bulunduğunu vurguladı.

Bu açıklamalar gelecekteki şehirlerin teknolojik gelişmelerle nasıl değişebileceğini düşündürüyor. Gardner'a göre, 24. yüzyılda yer çekimi önleme teknolojisi bütün şehirleri havaya kaldırabilecek ölçüde mükemmelleştirilmişti.

Gardner, gelecekteki dünyanın tamamen kuralsız bir sistem haline geldiğini belirtiyor. Şehirlerin tam donanımlı bilgisayarlar tarafından yönetildiğini ve insanların rehberliklerinin bilgisayarlar olduğunu söylüyor.

Ayrıca küçük bir suç işlemenin bile insanları çalışma kamplarına gönderebileceğini ifade ediyor.

Kuralsız bir dünyada düzeni bozanların bilinçlerinin bilgisayarlar tarafından alındığını ve bu kişilerin sonsuza kadar sanal bir ortamda yaşam sürdürdüğünü belirtiyor.