Son dakika: İstanbul Başakşehir'de skandal görüntü! Küçük çocuğa alkol içirdiler!

Son dakika haberleri... İstanbul’da bir grup, sokakta bulunan küçük çocuğa alkol içirip o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Görüntülerde, çocuğun alkolü içtikten hemen sonra geri tükürdüğü görüldü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesaplarından "Çocuğa zorla alkol içirdiler" başlığı ile paylaşılan görüntüye ilişkin çalışma başlattı. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 10:39 Güncelleme 02 Ekim 2023, 14:51
Son dakika: İstanbul Başakşehir’de skandal görüntü! Küçük çocuğa alkol içirdiler!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Başakşehir'de geçtiğimiz gün akşam saatlerinde çekilen görüntülerde bir grup gencin sokaktaki çocuğa alkol içirdiği görüldü.

Sokakta alkol içilmesinin yasak olmasına rağmen sokak ortasında alkol alan şahıslar daha sonra yaşı küçük olduğu tahmin edilen bir çocuğa alkol içirdi.

Şahıslar, o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde, çocuğun alkolü içtikten hemen sonra geri tükürdüğü görüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Başakşehir'de, bir çocuğa zorla içki içirdiği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesaplarından "Çocuğa zorla alkol içirdiler" başlığı ile paylaşılan görüntüye ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde Ziya Gökalp Mahallesi'nde çocuğa içki içirmeye çalışan şüphelinin F.İ. olduğu tespit edildi.

Ekipler, şüpheliyi aynı mahalledeki evinde yakaladı. "Kasten yaralama", "tehdit" ile "hakaret" gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirlenen F.İ'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN