Ankara'da korkunç olay! EGO otobüsü durakta bekleyen lise öğrencisinin ayağını ezdi

CHP'li ABB yönetiminde olan EGO'nun şoförleri de milletin canına kast ediyor. Ankara'da iddiaya göre Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenciler, okul çıkış saatinde EGO durağında otobüs beklemeye başladı. Bu esnada şoförün durağa yaklaşmasıyla bir öğrencinin ayağını ezdi. Skandal olay sonrası sorumsuz şoför gözaltına alınırken, görgü tanığı "Bir öğrenci yerdeydi ayağı ezilmişti. Ben aracın hareket ettiğini ve çocukları ittiğini gördüm." dedi.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 22:00 Güncelleme 02 Ekim 2023, 22:00
Ankara’da korkunç olay! EGO otobüsü durakta bekleyen lise öğrencisinin ayağını ezdi

İÇİNDEKİLER

CHP'li ABB yönetiminin pervasızlığı vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaya devam ediyor.

Skandal olay saat 16.00 sıralarında Yeni Bağlıca Mahallesi, 1136'ncı sokakta meydana geldi.

ÖĞRENCİNİN AYAĞINI EZDİ
İddiaya göre Halil İnalcık Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenciler, okul çıkış saatinde EGO durağında otobüs beklemeye başladı. 546 numaralı EGO otobüsünü süren şoför, durağa yaklaştığı esnada bir öğrencinin ayağını ezdi.

Öğrencilerin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri olay yerinde öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı.

"ARACIN HAREKET EDİP ÇOCUKLARI İTTİĞİNİ GÖRDÜM"
Kazayı gören inşaat işçisi Cengiz Işık "Dışarıya çıktığımda bir ses duydum. Öğrenciler çıkmıştı, baya kalabalıktı. Aracın bir iki defa hareket ettiğini gördüm. Oraya gittim. Bir öğrenci yerdeydi ayağı ezilmişti. Ben aracın hareket ettiğini ve çocukları ittiğini gördüm. Sonrasında olay yerine jandarma geldi, olayı anlattık. Ambulans geldi kıza ilk müdahaleyi yaptı" dedi.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otobüs şoförünün ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN