Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel konuştu: "Hatayspor'u bir saniye bile bırakmayı düşünmedi"

Zeynep Sever Demirel, depremden sonra eşi Volkan Demirel’e birçok farklı yerden teklif gelmesine rağmen bir saniye bile Hatayspor’u bırakmayı düşünmediğini söyledi... Eski model “Onun bendeki yeri daha da özel oldu. Hala depremzedelerle ilgileniyor, onların ayağa kalkması için çabalıyor” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel konuştu: Hatayspor’u bir saniye bile bırakmayı düşünmedi

İÇİNDEKİLER

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep, 6 Şubat'taki asrın felaketinden sonra gözyaşları içinde çektikleri videolarla bir anda gündem olmuştu.

Zeynep Sever Demirel, o günleri ve sonra yaşananları anlatırken eşi Volkan'a ayrı bir parantez açtı. İlk olarak deprem döneminin kendisi ve ailesi açısından çok zor geçtiğini belirten Zeynep Sever Demirel, "Çünkü hem yaşadık, hem de sonrasına şahit olduk. Bu yüzden hayatımda en unutamayacağım dönem buydu. Bizim ailemiz için böyleydi. Çünkü çocuklar da çok etkilendi. Şimdi bizim açımızdan her şey biraz daha psikolojik olarak yoluna girmeye başladı. Fakat ülkemizde böyle de bir gerçek var. Hala deprem bölgelerinin yardıma ihtiyacı var. Bu gerçekle savaşmamız lazım" dedi.

VOLKAN İÇİN ÇOK ÖZEL
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in kendisine birçok farklı yerden teklif gelmesine rağmen bir saniye bile Hatayspor'u bırakmayı düşünmediğini ifade eden Demirel, şunları söyledi: Benim açımdan böyle bir karar aldığı için Volkan'ın gözümde bulunan yeri daha çok arttı. Hatay halkıyla da gurur duyuyorum. Volkan için Hatay halkı daima çok özel."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN