Isparta'da camiye ayakkabıyla giren kişiyle ilgili gerçek ortaya çıktı! İmam açıkladı: Akli dengesi yerinde değil herkes tanıyor

Isparta Vanlı Camii’nde cemaat akşam namazı kılarken içeriye ayakkabı ile girerek imam Şükrü Önder ile konuşan kişi sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Vatandaşlar olaya tepki gösterirken olayın perde arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Camiye ayakkabıyla girip imamla konuşan şahsın ezan sesinden rahatsız olmadığı mahallede akli dengesi yerinde olmayan biri olduğu belirlendi. Öte yandan Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 11:35 Güncelleme 27 Eylül 2023, 14:47
Isparta’da camiye ayakkabıyla giren kişiyle ilgili gerçek ortaya çıktı! İmam açıkladı: Akli dengesi yerinde değil herkes tanıyor

İÇİNDEKİLER

Isparta Vanlı Camii'nde cemaat akşam namazı kılarken içeriye ayakkabı ile girerek namaz kıldıran imam Şükrü Önder ile konuşan kişinin görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

ISPARTA'DA CAMİYE AYAKKABIYLA GİREN KİŞİYLE İLGİLİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI! | VİDEO İZLE


OLAY 26 EYLÜL AKŞAM NAMAZINDA MEYDNA GELDİ
Olay 26 Eylül günü akşam namazı kılındığı sırada yaşandı. Görüntülerde camiye ayakkabılarıyla giren şahsın imam Önder'in yanına giderek bir şeyler söylediği görülüyor. Cemaatin müdahalesi üzerine şahsın olay yerinden koşarak uzaklaştığı kameralara yansıyor.


Konuyu araştıran Isparta Müftülüğü camide görev yapan Şükrü Önder ile görüştü. Önder, olayın 26 Eylül tarihinde akşam namazı kılınırken yaşandığını söyledi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: HERKES TANIYOR
Cami imamı Şükrü Önder müftülük yetkililerine kendisine müdahale eden kişinin Isparta'da herkes tarafından bilinen akli dengesi yerinde olmayan bir çocuk olduğunu söyledi.

Cemaat tarafından da bu kişinin çok iyi bilindiği belirten Önder, akli dengesi yerinde olmayan çocuğun tedavi gördüğünü de kaydetti.

Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Müftülükten yapılan açıklamada, olayın kentteki Vali Camisi'nde geçen hafta akşam namazı sırasında meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bir kişi ayakkabı ile cami içerisine girmiş ve namaz kılan cami görevlisinin yanına yaklaşarak imam hatibe ne dediği tam anlaşılamayan bazı şeyler söylemesi üzerine, cami görevlisi tarafından gereken ikaz ve uyarı yapılmıştır. Olay ile ilgili olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup ayrıca konu hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN