Avcılar’da vahşet! Köpeğin boğazını kestiler

Avcılar’da boğazı kesik bir köpek bulundu. İlk defa burada böyle bir şeyle karşılaştıklarını söyleyen Necati Özgen isimli vatandaş ise bir kedinin de kesildiğini belirterek, "Burada kedi ile köpeği kesmişler. Bu kadar olmaz, nedir bu? Bir kedi ile bir köpekten ne istiyorsunuz? Yapanlar Allah’ından bulsun" dedi.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 09:27 Güncelleme 27 Eylül 2023, 09:29
Avcılar’da vahşet! Köpeğin boğazını kestiler

İÇİNDEKİLER

Avcılar'da, Firuzköy direksiyon eğitim alanında boğazı kesik köpek bulundu.

Olay, dün Avcılar Firuzköy Mahallesi, direksiyon eğitim alanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, direksiyon eğitimi vermeye gelen ve köpeğe her gün yemek getiren Gözde Kabak, köpeğin hareketsiz yattığını gördü.

Köpeğin yanına giden Kabak, köpeğin boğazının kesildiğini fark etti. Bunun üzerine belediye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından boğazı kesildiği belirlenen köpek alındı.

İlk defa burada böyle bir şeyle karşılaştıklarını söyleyen Direksiyon Eğitmeni Necati Özgen, "Burada kedi ile köpeği kesmişler. Bu kadar olmaz, nedir bu? Bir kedi ile bir köpekten ne istiyorsunuz? Yapanlar Allah'ından bulsun" diye konuştu.

Köpeğin kesilmesine tepki gösteren Direksiyon Eğitmeni Gözde Kabak şunları söyledi:

"Sabah eğitim saatinde geldim, yemek veriyordum ona, her zamanki yerindeydi. Baktığım zaman cansızdı, uyuyor zannettim. Arkadaşlarıma sordum, maalesef görüntü hoş değildi. Önce afalladım, hiçbir şey yapamadım, kaldım. İnsanoğlunun hiçbir zaman bu kadar kötü olabileceğini hiçbir zaman aklıma gelmezdi. Kedi de vardı arkadaşlarım görmüş, bıçakla mı testere ile mi ama hunharcaydı. Ne istiyorlar, ne istediler?"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN