Orta alanda gördüğün renk resmen senin özelliklerini simgeliyor! 4, 3, 2, 1 süre başladı

Zeka testleri analitik düşünme yeteneğini geliştirmek isteyenler arasında büyük bir ilgi görüyor. Her iki beyin lobunu etkin bir şekilde kullananlar bu tür optik illüzyonları hızla çözebiliyor. Görseldeki yansımaların oluşturduğu optik illüzyon, renk dalgalarının ortaya çıkmasına neden oluyor. Resimdeki çemberin içinde gördüğünüz ilk renk sizin hangi türde bir deha olduğunuzu belirlememize yardımcı olmasıyla öne çıkıyor.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2023, 12:16 Güncelleme 26 Eylül 2023, 12:18
Orta alanda gördüğün renk resmen senin özelliklerini simgeliyor! 4, 3, 2, 1 süre başladı

İÇİNDEKİLER

Son dönemde sosyal medyada hızla popülerlik kazanan bir illüzyon testi var. "Ortada hangi rengi görüyorsunuz?" sorusunun yöneltildiği bu test ne tür bir zeka seviyesine sahip olduğunuzu sınamak için hazırlanmış gibi görünüyor. Katılmak istiyorsanız, siyah-beyaz tonlardan oluşan bir daireye bakmanız yeterli. Bu IQ testi dairenin merkezinde bulunan bir rengi tanımanızı istiyor ve bu da sizin yüksek düzeyde zekaya sahip olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı oluyor.

HANGİ RENGİ GÖRDÜN? NE TÜR BİR DAHİSİN?

Sosyal medyada hızla yayılan bir optik illüzyon testi kullanıcıların dairenin merkezine uzun süre bakarak hangi rengi gördüklerini belirlemelerini sağlıyor. Bu eğlenceli test, renk tercihinize göre sizin ne tür bir deha olduğunuzu saptıyor. İşte bu testin sonuçlarına göre ortaya çıkan iki deha türü:

KIRMIZI RENK - MANTIK DEHASI

Eğer ilk gördüğünüz renk kırmızı ise siz bir mantık dehasısınız demektir. Beyin dalgalarınızın frekansı 150 ile 180 Hz aralığında gezinmektedir ki bu, ortalamanın üzerinde bir zeka seviyesine ve mükemmel bir sezgiye sahip olduğunuz anlamına gelir. Sorunları çözmek sizin için sıkıntı değil, aksine bir tutkudur.

İnsanlar sıkıntıya düştüklerinde sizi dört gözle beklerler. Doğal bir lider olarak, insanlar üzerinde büyük bir etki yaratırsınız.

MAVİ RENK - ALGI DEHASI

Eğer ilk gördüğünüz renk mavi ise bu durumda bir algı dehasısınız demektir. Beyin dalgalarınızın frekansı 100 ile 120 Hz arasında gezinmektedir. Zihinsel netlik sizin için önemlidir ve yaşam kavramlarını çok iyi anlarsınız. Karmaşık kararlar vermek sizin için zor bir iş değil, aksine bunu başarmanız sıkça görülen bir durumdur.

Muazzam zekanın yanı sıra verimli bir çalışan ve harika bir takım oyuncususunuz. İnsanlar size güvenirler çünkü dürüst ve açık sözlüsünüzdür. Zor zamanlarda, insanlar karmaşık sorunların üstesinden gelmede sizden yardım isterler. Dolayısıyla çevrenizdeki insanlara büyük bir destek sağlayabilir ve harika bir takım oyuncusu olduğunuz sonucuna varabiliriz.

Bu renk tercihi testi, insanların zekalarını farklı açılardan düşünme yetenekleri ile ilişkilendiriyor ve kişisel özelliklerini eğlenceli bir şekilde vurguluyor.