Yunanistan’daki tekne kazasında yaralanan Ali Sabancı bir operasyon daha geçirdi!

Yunanistan’da tatil sırasında zodyak botlarıyla kayalıklara çarparak yaralanan Ali Sabancı, dün yeni bir operasyon daha geçirdi. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası, yırtılan aort damarı onarılan, dalağı alınan Ali Sabancı’nın tedavisine Amerikan Hastanesi’nde devam ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2023 Güncelleme 24 Eylül 2023, 06:59
Yunanistan’daki tekne kazasında yaralanan Ali Sabancı bir operasyon daha geçirdi!

İÇİNDEKİLER

Yunanistan'da zodyak botlarının kayalıklara çarpması sonucu eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın, Amerikan Hastanesi'nde yeniden bir operasyon geçirdiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sabancı'nın operasyonunun başarılı geçtiği ve önümüzdeki günlerde taburcu edileceği belirtildi. Sabancı ailesini ve iş dünyasını şoke eden kazada, Ali ve Vuslat Doğan Sabancı, Leros Adası açıklarında zodyak botlarıyla kayalıklara bindirmişti.

Ağır yaralanan Sabancı çifti ambülans uçakla İstanbul'a sevk edilmişlerdi. Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sabancı çifti geçtiğimiz günlerde taburcu edilmişti. Ali Sabancı'nın bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının dalağının ise alındığı yırtılan aort damarının düzeltildiği belirtilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN