Özellikle Terazi, Boğa, Kova, Balık... Bu burçlar 23 Eylül ekinoksuna hazır olsun! 12 burcu da farklı etkileyecek!

Bu hafta Güneş'in Başak burcuna veda etmesi ve Sonbahar Ekinoksunun gelmesiyle Terazi burcuna geçmesiyle gezegen hareketlerinde önemli bir geçiş yaşanıyor. Bu hafta Akrep Ay'ı, Satürn'le uyumlu hizalanması, Güneş'in Neptün'le karşıtlığı ve zorlu Ay-Satürn karesi gibi göksel olaylarla gelişiyor. Bu yönler bir duygu karmaşasına yol açacak ve sonraki Plüton geçişlerinin ardından içsel çatışmalarımızla yüzleşeceğimiz ve bunları büyüme fırsatlarına dönüştüreceğimiz açıkça ortaya çıkıyor. İşte 24 Eylül'e kadar burcunuzun başına gelecekler...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2023, 09:26 Güncelleme 23 Eylül 2023, 09:26
Özellikle Terazi, Boğa, Kova, Balık... Bu burçlar 23 Eylül ekinoksuna hazır olsun! 12 burcu da farklı etkileyecek!

İÇİNDEKİLER

Sonbahar ekinoksu, günlerin ve gecelerin eşit miktarda gün ışığına maruz kaldığı yılın zamanını belirtir; bu da günlerin yavaş yavaş kısalmaya başlayarak soğuk aylara doğru başladığını simgelemektedir. Bu aynı zamanda güneşin Terazi burcuna geçişini de ifade eder, dolayısıyla her burç önümüzdeki ay eğlenceye, sanata ve romantik bağlantıya öncelik verecek. Ancak Terazi, güneşin saygınlığını yitirdiği güneşin düşüşünün işareti olarak kabul edildiğinden, kendinizi başkaları tarafından beğenilmeye veya kabul edilmeye fazlasıyla kapılmış halde bulabilirsiniz. İşte burçların dikkat etmesi gerekenler...

Koç (21 Mart - 19 Nisan): Bu hafta, kendinizi hakkınız olanı geri alırken bulacaksınız ve borçlu olduğunuz şeylerde hiçbir eksiklik olmayacak. Bu hafta dengeyi yeniden sağlama görevinde ilerlerken iddialılığınız sergileniyor.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Odak noktanız sıkı bir şekilde kariyerinize ve profesyonel yaşamınızda mutluluk arayışına odaklanıyor. Bu hafta, kariyer yolculuğunuzda önemli bir karar ve cesur bir hamle gerektiren çok önemli bir nokta olabilir.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): Şansınız sizi şaşırtsa da, sıkı çalışmanızın karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz. Güvenmek size yabancı gelse bile, yolunuza çıkan başarıyı kabul edin.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Bu hafta sıkı disipline bağlı kalarak kendinizi şımartmaya istekli bulabilirsiniz. Bir veya iki ikramın zararı olmasa da aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Aşk hayatınızı düşünmekten kaçınmak için kendinizi sosyal etkileşimlere veya aşırı yemeğe kaptırabilirsiniz. Bu dikkat dağıtıcı unsurlara rağmen dirençli ve ilerlemeye hazır olacaksınız.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Bu hafta kutlamalar ve mutluluklar vaat ederek ilgi odağı olmanızı sağlıyor. Pozitifliği kucaklayın ve yolunuza çıkan neşeli toplantıların tadını çıkarın.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Terazi Güneşini ve Sonbahar mevsimini karşılarken, hayatınızda mutluluk yaratmak için yenilenmiş bir kararlılık bulacaksınız. Sabır ve bilgelik hafta boyunca yol gösterici ışıklarınız olacak.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Ev hayatıyla ilgili algınız değişebilir, ancak uyarlanabilir doğanız, değişimi kollarınızı açarak kucaklamanıza olanak tanır. Hafta yeni deneyimlerin kabulünü başlatıyor.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Bu hafta boyunca iş ikinci planda kalıyor ve size çok ihtiyaç duyduğunuz rahatlamayı ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmenizi sağlıyor. Yolunuza çıkan konuşmalara ve anılara değer verin.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Sarsılmaz kararlılığınız karşılığını veriyor ve sizi haftanın göze çarpan kazananı yapıyor. Bu dönemin sunduğu güvenlik, mutluluk ve finansal refah duygusunun tadını çıkarın.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Yılın sonuna yaklaşırken aşk ve şans konularında bazı zorluklardan bıkmış hissedebilirsiniz. Tünelin sonundaki ışık görünürken bu hafta bazı denemeler devam ediyor.

Balık (19 Şubat - 20 Mart): Bu haftaya, öğrenme ve keşfetme fırsatını benimseyen yeni bir macera olarak yaklaşın. Hafta boyunca yeni anlayışlar ve potansiyel hobiler keşfedilmenizi bekliyor. güzelce ya