İstanbullunun ulaşımda yüzü gülmüyor! Metrobüs arızalandı indirilen yolcular Ekrem İmamoğlu'na isyan etti: 'Böyle hizmet mi yapılır'

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki istanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İETT her gün bir arıza haberiyle gündem oluyor. Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Aynı güzergahtan gelen metrobüsler ise yoluna devam edemezken, yüzlerce yolcu mağdur oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri, "Böyle hizmet mi yapılır" diye isyan etti.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2023, 18:21 Güncelleme 22 Eylül 2023, 18:21
İstanbullunun ulaşımda yüzü gülmüyor! Metrobüs arızalandı indirilen yolcular Ekrem İmamoğlu’na isyan etti: ’Böyle hizmet mi yapılır’

İÇİNDEKİLER

İstanbullunun, CHP'li İBB yönetimi başa geldiği günden bu yana ulaşımdan yüzü gülmedi.

VATANDAŞ ARAÇ İÇİNDE BEKLETİLDİ
Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Metrobüste bulunan vatandaşlar bir süre araç içinde bekletildi.

ZİNCİRLEME MAĞDURİYET!
Metrobüs arıza nedeniyle duraktan hareket edemeyince aynı güzergahta bulunan metrobüsler de yoluna devam edemedi.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ: "BÖYLE HİZMET Mİ YAPILIR?"
Araçtan indirilen yolcular başka bir araca nakledilirken, insan seli meydana geldi. Yolcular ters istikametten gelen bir metrobüse bindirildi. Mağdur olan yolcular yaşanan duruma isyan ederken, bir vatandaş ise "Böyle hizmet mi yapılır" diye tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN