İstanbullunun ulaşımda yüzü gülmüyor! Metrobüs arızalandı indirilen yolcular Ekrem İmamoğlu'na isyan etti: 'Böyle hizmet mi yapılır'
CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki istanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İETT her gün bir arıza haberiyle gündem oluyor. Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Aynı güzergahtan gelen metrobüsler ise yoluna devam edemezken, yüzlerce yolcu mağdur oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri, 'Böyle hizmet mi yapılır' diye isyan etti.
İstanbullunun, CHP'li İBB yönetimi başa geldiği günden bu yana ulaşımdan yüzü gülmedi.

VATANDAŞ ARAÇ İÇİNDE BEKLETİLDİ
Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Metrobüste bulunan vatandaşlar bir süre araç içinde bekletildi.

ZİNCİRLEME MAĞDURİYET!
Metrobüs arıza nedeniyle duraktan hareket edemeyince aynı güzergahta bulunan metrobüsler de yoluna devam edemedi.

