Muğla'da mide bulandıran olay! Otostop yapan üniversiteli kıza cinsel taciz: Arabayı ormana sürüp...

Muğla'da üniversite öğrencisi İrem B. evine dönmek için otostop yaptı. Sürücünün ormana sürmesinden şüphelenen genç kız Korcan H.'nin cinsel tacizine uğradı. Kaçarak bir eve sığındı. İşte mide bulandıran olayın detayları...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 18:23 Güncelleme 20 Eylül 2023, 18:23
Muğla’da mide bulandıran olay! Otostop yapan üniversiteli kıza cinsel taciz: Arabayı ormana sürüp...

İÇİNDEKİLER

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi İrem B., geçen hafta pazar günü eğlenmek için gittiği Marmaris'e gitti.

ORMANA SÜRMESİNDEN ŞÜPHELENDİ
Menteşe'ye geri dönmek için de otostop yaptı. Korcan H.'nin otomobiline binen İrem, sürücünün aracı ormana sürmesi üzerine arkadaşına konum attı.

KAÇARAK BİR EVE SIĞINDI!
Korcan H.'nin kendisini elle taciz ettiği İrem B., araçtan inip, kaçarak çevredeki bir eve sığındı. Korcan H. kaçarken, genç kız polis merkezine gitti.

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, genç kız aracın plakasını almadığını, sürücünün ismini de bilmediğini söyleyince, otomobile bindiği bölgeden başlayarak, ilçedeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyerek şüphelinin kimlik ve adres bilgilerine ulaştı.

Şüphelinin olaydan sonraki gün evine gelmediği belirlendi. Polis, dün sabah saatlerinde Korcan H.'yi evine girerken yakalayıp, gözaltına aldı.



TUTUKLANDI
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Korcan H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korcan H., savcılıktaki ifadesinde, İrem. B.'nin aracındaki 50 eurosunu aldığını, geri istediğini, bunu vermemek için ise kendisine iftira attığını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN