Bursa'da 7 ay önce işlenen cinayetin detayları kan dondurdu: Kafasını kesti, buzdolabında sakladı!

Bursa'da 7 ay önce işlenen katliamın detayları kan dondurdu. İki arkadaşını birden öldüren Ahmet Burak Demir'in (40), Kutlu'yu evinde 3 kurşunla vurduktan sonra bıçakla başını bedeninden ayırdığı ve buzdolabında sakladığı anlaşıldı. İşte sizler için derlediğimiz 20 Eylül TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Bursa’da 7 ay önce işlenen cinayetin detayları kan dondurdu: Kafasını kesti, buzdolabında sakladı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da 7 ay önce işlenen eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ve ev arkadaşı Murat Kutlu (39) cinayetinden, kan donduran detaylar ortaya çıktı.

*MURAT KUTLU
İki arkadaşını birden öldüren Ahmet Burak Demir'in (40), Kutlu'yu evinde 3 kurşunla vurduktan sonra bıçakla başını bedeninden ayırdığı ve buzdolabında sakladığı anlaşıldı.

Ergun'u borcunu ödemek için çağırdığı otomobilde, köpeğini de baltayla öldürdüğü ortaya çıktı.



EHLİYET YOK ÖLÜM VAR
Yozgat'ta yaşayan lise 2. sınıf öğrencisi Nazik Nur İbiş (15), okul çıkışı yolun karşı tarafına geçmek istedi. Ancak ehliyetsiz sürücü E.B. (17) idaresindeki otomobilin çarpması sonucu yere yığıldı. Ağır yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan ehliyetsiz sürücüyü yakaladı. İbiş, Sarıhacılı Mahallesi mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.



OPERAY'SON'
Milli İstihbarat Servisi (MİT), bir haini daha etkisiz hale getirdi. Saha ajanları, YPG/PKK'nın sözde Kobani sorumlusu Mazlum Kobani'nin sağ kolu sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş'i takip etti. Başarılı bir operasyonla yanındaki korumalarıyla birlikte üzerini çizdi. Şervin Derik kod Derviş'in PKK'nın Türkiye'ye yönelik eylemleri organize ettiği öğrenildi. Bu arada 'Renas' kod adlı Ramazan Eliçümüş'ün de Şırnak'ta silahı ile birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi.



KARABAĞ'DA TEMIZLİK
AZerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da Ermeni silahlı güçlerin son birkaç ayda Azerbaycan ordusunun mevzilerine sistematik şekilde ateş açmasının, arazilere mayın döşemeyi sürdürmesinin üzerine antiterör operasyonu başlatıldığını açıkladı. Operasyon öncesi karayolunda mayının patlaması sonucu 4 Azeri polisi ve 2 sivil şehit oldu. Azeri askeri, Karabağ'ı işgale devam eden Ermeni silahlı kuvvetlerine ait çok sayıda siper, sığınak ve askeri konvoyu imha etti.



BAŞKAN MUSK
İsrail Başbakanı Netanyahu, Elon Musk'la buluştu. Esprisi gündem oldu: Musk o kadar güçlü ki... Belki de ABD'nin perde arkasındaki başkanı...


'SEÇMENİ KANDIRDIK' İTİRAFI
CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel 3 ay sonra dile geldi. CHP'nin elindeki anketler ile seçim sonuçlarının uyumlu olduğunu bildirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ocak ayında yapılan anketlerde de bir iki puan geride olduğunu gördüklerini söyledi. "Bütün süreçleri de biliyoruz. Birilerini günah keçisi ilan ederek bunların üstünü kimse kapatamaz, kendilerine aklayamazlar" diyerek genel merkezi eleştirdi...



PARAYLA DANS!
Bir zamanlar yalnızca Amerikalı aktris olarak bilinen Meghan Markle, artık İngiliz Kraliyet ailesinin bir üyesi. Unvanlarından feragat etseler de onlar hala Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle olarak sahneye davet ediliyor. Amerikan Forbes, sadece Meghan'ın servetinin 3 yıl içinde 80 milyon doları bulduğunu yazdı.



NO KAMP
Bitlis'te bulunan Nemrut Krater Gölü'nde bir kampçı, "Saldırmazlar" diyerek ayıların videosunu gizlice çekti. Tam o esnada ayı, kampçıya saldırdı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kampçı saldırıdan yara almadan kurtulmayı başardı. Artvin Kemalpaşa'da da Cafer Yalvaç (65), Köprücü köyündeki yeğenine misafirliğe giderken karşılaştığı ayının saldırısına uğradı. Ayı ile uzun süre boğuşan yaşlı adam, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Şans eseri ayı kendisini bırakıp kaçtı.

CERRAH'PAŞA'
Sakarya'da Mehmet Akif Kaya, ayakkabı tamircisi babasının yanında çalıştı. Bu sırada sınava hazırlandı. Tam 533 puan aldı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandı. Büyük takdir topladı...



BİR TALİHLİYE 203 MİLYON
6 bilen bir kişi, 203 milyon 435 bin lira kazandı. 5 bilenler 74 bin 46'şar, 4 bilenler bin 879'ar, 3 bilenler 90'ar, 2 bilenler 10'ar lira ikramiye alacak.

BÜYÜK 'SU'RUN
İstanbul barajları alarm verdi. Su oranı bin 700 futbol sahası küçülüp yüzde 18'e indi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN