Psikiyatri kliniğinde doktor skandalı! İlaçla hipnotize ettiği 40 çocuğun ailesine tehdit ve şantaj yaptı...

Kamudan ihraç edilen Prof. Dr. Süleyman Zoroğlu, açtığı psikiyatri kliniğinde ilaçla hipnotize ettiği 40 çocuğun ailesine tehdit ve şantaj yaptı. 17 yaşındaki bir genç kızı da babasını öldürmeye ikna ettiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Psikiyatri kliniğinde doktor skandalı! İlaçla hipnotize ettiği 40 çocuğun ailesine tehdit ve şantaj yaptı...

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, Adlı Tıp Kurumu üyesiyken 2016 yılında KHK ile FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edildi.

Çocuk psikiyatristi profesör, 15 ay cezaevinde kaldıktan sonra, annesinin hastalığını gerekçe gösterdi. 2 yıl sonra tahliye edildi. Cezaevinden çıkınca özel bir çocuk kliniğinde hastaları hayvanlarda kullanılan Ketamin adlı ilaçla hipnotize etti. Yalandan 40 çocuğa aile içi taciz teşhisi koyup, anne-babalardan tehdit ve şantajla para istedi.



Psikiyatristin 17 yaşındaki bir genç kızı da babasını öldürmeye ikna ettiği belirlendi. Zoroğlu tarafından ilaçlarla babasının kendisini taciz ettiğine inandırılan kızın annesine "Babamı ortadan kaldırmamız gerekiyormuş" dediği öğrenildi.

Ayrıca doktorun kıza "Adli Tıp'ın bulamadığı zehir var. Onu kullan" dediği belirtildi. Zoroğlu'nun kızın babasını arayarak "Malını mülkünü sat, bu işten kurtul" diye şantaj yaptığı da bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN