Oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı

Son dakika haberleri... Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2023, 22:51 Güncelleme 18 Eylül 2023, 23:28
Oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti.

Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katı balkonundan silah sesi geldiğini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sinema oyuncusu Merve Kayaalp'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

MERVE KAYAALP'İN ROL ALDIĞI DİZİLER
Evde kimsenin olmadığı sırada babası Rıza Kayaalp'a ait ruhsatlı tabanca ile yaşamına son veren oyuncu Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.

MERVE KAYAALP KİMDİR?
36 Yaşında canına kıyan Merve Kayaalp, Isparta Süleyman Demirel üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra yaklaşık bir buçuk 1.5 yıl İstanbul devlet tiyatrosunda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçti.

Dizi tecrübesi üniversite yıllarında Sakarya Fırat adlı dizide Hüsniye karakterine hayat vererek başladı. Daha sonra Küçük Kıyamet adlı dizinin ikinci sezonunda dizinin kadrosuna dahil oldu. Yine 2014 yılında Düşler ve Umutlar adlı dizide Defne karakterini canlandırdı.

Elif adlı dizide rol alan Merve Kayaalp Şeref Meselesi ve Savaşçı gibi dizilerin de oyuncu kadrosunda yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN