Cep telefonlarının kilitleri açıldı! Atina'daki kanlı infazda şoke eden yeni detaylar! FETÖ'den infaz edilmiş

Yunanistan'ın başkenti Atina'da 6 Türk'ün öldürülmesi olayında yeni detaylar ortaya çıktı.Söz konusu kişilerin Fransa’da geçtiğimiz ay meydana gelen çifte cinayetle bağlantılı olabileceği iddia edilirken Fransız basını çifte cinayeti Barış Boyun liderliğindeki Dalton çetesinin izlerini taşıdığını ileri sürmüştü. Fransa'ya kadar uzanan olayda 6 Türk'e "Deşifre oldunuz, kaçın" yazan şüphelinin havalimanında yakalandığı ifade edildi. Yunan polisi 4 kişilik infaz timinin peşine düşerken Havalimanında yakalanan S.D.'nin sorgusu sürüyor. Öte yandan ölenlerin üzerinde bulunan yedi adet cep telefonunun kilitleri açıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 10:42 Güncelleme 15 Eylül 2023, 14:08
Cep telefonlarının kilitleri açıldı! Atina’daki kanlı infazda şoke eden yeni detaylar! FETÖ’den infaz edilmiş

İÇİNDEKİLER

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Artemida Banliyösünde yaşanan silahlı saldırıda 6 kişinin öldürülmesi dünya gündemini salladı.

Önceki gün akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda Abdurrahman T, Ozan K.T, Doruk B, Barış Ç, Burak T. ve Ömer K. yaşamını yitirdi. Yunan Polisi olayla ilgili geniş kapsamlı bir inceleme başlattı.

İddiaya göre her şey, Fransa'da başladı. 2 Türk, saldırıya uğradı. Tüm ipuçları, Barış Boyun'a ulaştı! Kurbanların bağlı olduğu mafya, adamlarını öldüren 6 kişiyi takibe aldı. Çete üyeleri silahlarını evde bırakıp İtalya'ya gitmek için yola çıktı.

Aynı araca atladı. Bunu bilen infazcılar kameraların olmadığı bir noktada aracın önünü kesip kurşun yağdırdı. İtalya'ya kaçarken gümrükte yakalanmamak için silahlarını bırakan 6 kişi ise kendini savunamadı. Çete üyeleri olay yerinde ölürken yeni gelişmeler yaşandı.

MESAJ GÖNDEREN KİŞİ YAKALANDI
Öldürülen 6 Türk'e, "Bulunduğunuz yer deşifre oldu çabuk kaçın" mesajı gönderdiği tespit edilen S.D, Atina'da havalimanında yakalandı. S.D'nin eski emniyet mensubu olduğu ve FETÖ'den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Öte yandan öldürülen kişilere saldırıdan yaklaşık 10 dakika önce gönderilen mesaj da Yunan polisi tarafından incelemeye alındı.

45 SANİYEDE 37 EL MERMİ
Yunan polisi, mesajın tespitinden sonra 'simsar satışı' üzerinde yoğunlaştı. Güvenlik kamerası bulunmayan bir bölgede gerçekleşen ve görgü tanıklarının ifadesine göre 40-45 saniyede 37 el merminin sıkıldığı olayda çete üyelerinin kendi elemanları tarafından 'satışa' getirildiği iddiası ortaya atıldı.

Bu fotoğrafta bulunan 6 kişi, Yunanistan'da kurşun yağmuruna tutuldu. İddiaya göre hepsi Boyun'un yanına, İtalya'ya kaçmak üzere buluşmuştu.

KRİTİK MESAJ: YERİNİZ BELLİ KAÇIN
Olaydan 10 dakika önce hepsine bir mesaj yollandı. "Yeriniz belli, kaçın" yazıldı. Ama katiller, kamerasız bir yerde pusuya yatmıştı! Kurbanlar ise İtalya'ya gidecekleri için silahlarını evde bırakmıştı. Bu yüzden çatışma olmadı. O mesajı atan ise S.D çıktı. S.D Atina Havalimanı'nda Midilli'ye giderken yakalandı. Yunan polisi elde ettiği bulgular ve görüntüler ışığında S.D.'nin Yunanistan'dan Türkiye'ye yolculuk yapmaları konusunda kurbanlara yardımda bulunma bahanesiyle yaklaştığı ve hepsinin ondan gelecek bir haberi beklediği belirtildi. Öyle ki olay günü hepsi bir araca dolup onu takibe koyuldu. Ardından olay yerine geldiklerinde ise hepsi birden kanlı pusunun kurbanı oldu.

SİLAHLARI YOK GELİN
6 Türk'e deşifre oldunuz çıkın diye mesaj atan kişinin diğer çete üyelerine de "Silahları yok, gelin" diye haber verdiği iddia edildi.

Katliam noktasında bulunan kovanlar ve mermilerde yapılan balistik incelemeden, ikisinin tabanca olduğu 4 ayrı silahtan ateş edildiği ortaya çıktı. Ölenlerin üzerinde bulunan yedi adet cep telefonunun kilitleri açıldı.

BİLET TÜRKİYE'DEN ALINMIŞ
Orada elde edilen bilgilere göre S.D., Loutsa'daki kan gölünden bir saat sonra -18.20'de cinayet, 21.00'de yolculuk etmesi için 19.30'da kendi ismine Türkiye üzerinden alınan bilet ile Midilli Adası'na seyahet etmeyi amaçlıyordu. 20.35'de gözaltına alındı.

Atinadaki infazda dikkat çeken Fransa bağlantısı! Katliamdan 10 dakika önce Türklerin telefonuna kaçın mesajı gelmiş! Barış Boyun liderliğindeki Dalton çetesi....

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN