Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortalık karıştı! Epilepsi geçiren kadına kelepçe şoku...

Epilepsi atağı geçiren kadın, soluğu Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldı. Ancak ‘Size bakmıyorum’ diyen doktor, o anları cep telefonuyla kaydeden kadının arkadaşına yumruk attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:01
Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortalık karıştı! Epilepsi geçiren kadına kelepçe şoku...

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren olay, geçtiğimiz Salı günü saat 19.30 sıralarında İstanbul Beyoğlu'ndaki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

Çiğden Aydemir (37), epilepsi atağı geçirdi. Arkadaşı Çağla Karataş (32) ile birlikte hastanenin acil servisine geldi. Nöbetçi doktor Şamil K, Aydemir'e başka bir hasta olmamasına rağmen "Biraz işlerim var" dedi.

Bunun üzerine arkadaşı Çağla Karataş doktora, Aydemir'in ayakta duramadığını söyledi. O esnada ayağa kalkıp yanına gelen doktor Şamil K. ile Aydemir arasında tartışma çıktı.

Durumunu anlatan kadına doktor Şamil K., "size bakmıyorum" diye karşılık verdi. O esnada görüntülediğini fark eden doktor, Karataş'a yumrukla saldırdı.

KELEPÇELENDİLER
Orantısız güç kullanan güvenlik görevlileri, genç kadını ters kelepçe yaptıktan sonra polis noktasındaki odaya kilitledi. Aydemir de hastanenin dışına çıkartılarak önden kelepçelendi. O esnada onlarca güvenlik görevli ve saldırgan doktor Şamil K, kadınlara küfür ve hakaret etti.

Doktor ve iki kadın gözaltına alındı. Hastanede darp raporu alınan taraflar emniyete götürüldü. İki kadına "tehdit ve hakaret" suçundan, doktora ise "kasten yaralama" suçundan adli işlem yapıldı. Taraflar, daha sonra serbest bırakıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN