İşte Fransız adaletinin gerçek yüzü! Polis Türk gencini göz göre göre öldürdü: Suçlu genç ilan edildi

Fransa, iki Türk gencinin ölümünü hiç önemsemedi. Kafasına sıkılan kurşunla katledilen Akın Genç’in katillerini görmezden geldi. Şimdi de Fransız polisinin çarpıp komaya soktuğu Sefa suçlu ilan edildi. Amcanın anlattıkları ise Batı’nın vicdansızlığını bir kez daha gösterdi: Yeğenim Sefa'nın fişini çekmek istediler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:01
İşte Fransız adaletinin gerçek yüzü! Polis Türk gencini göz göre göre öldürdü: Suçlu genç ilan edildi

İÇİNDEKİLER

İki Türk gencinin başına gelenler Batı'nın vicdansızlığını bir kez daha ortaya çıkardı! Önce Akın Genç adlı üniversiteli Paris'te 4 kişilik grubun saldırısına uğradı. Kafasına sıkılan kurşunla hayattan koparıldı. Korkunç cinayetle ilgili soruşturma açıldı. Ancak saldırganlar hala bulunamadı! Irkçı Fransız medyası da yaşanan vahşete 'Fransız' kaldı.

HASTANEYE GÜVENMİYORUZ
Akın'ın cinayeti aydınlatılmamıken ikinci bir vahşet daha yaşandı. Fransız polis aracı 16 yaşındaki Sefa Şahin'e çarptı.

Şahin'in beyin ölümü gerçekleşirken Fransız polisi talihsiz genci suçladı. Fransız basını da bu yalan korosuna katıldı. Amca Nuri Şahin, şu ifadeleri kullandı:



Sefa'ya önce bir polis aracı çarpıyor. Yeğenim ayağa kalkıyor. Ancak bu kez ikincisi gelip yeniden eziyor. Yeğenim olay yerine 5 ve 10 dakika mesafedeki hastaneler yerine, 1.5 saat uzaklıktaki bir hastaneye kaldırılıyor.

Yaşam destek ünitesinden fişini çekmek istediler ama engel olduk. Biz de yeğenimi Türkiye'ye götürmek istiyoruz. Çünkü burada hiçbir şekilde, hastaneye güvenmiyoruz.

Paris'e 40 kilometre uzaklıktaki Elancourt kentinde yaşayan Sefa'nın beyin ölümü gerçekleşti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN