Bu kadarı şeytanın akılına gelmez! Kendini sosyal güvenlik uzmanı olarak tanıttı: Foyasını annesi ortaya çıkarttı

Dilek Ete adlı kadın kendini sosyal güvenlik uzmanı olarak tanıttı. TV’lere bağlandı. Ancak huzurevinde kalan annesi foyasını ortaya çıkardı: Kızım SGK’yı dolandırdı. Benim de 20 milyonluk mallarıma el koydu. Yargılansın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:04
Bu kadarı şeytanın akılına gelmez! Kendini sosyal güvenlik uzmanı olarak tanıttı: Foyasını annesi ortaya çıkarttı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de bir huzurevinde kalan Nejla Günay (71), evladı Dilek Ete'yi sahtekarlıkla suçladı. Hileli şekilde emekli olduğunu ve SGK'yı dolandırdığını anlattı. Ayrıca kızının daha önce kendisini tehdit ettiğini vurguladı. Uzaklaştırma kararı çıkarttığını açıkladı. Mahkemeye de çağrı yaptı: Ağır ceza mahkemesinde yargılansın!

'SOY'SAL GÜVENLİK UZMANI!
İzmir'de huzurevinde yaşayan 71 yaşındaki 4 çocuk annesi Nejla Günay, savcının kapısını çaldı. Halk TV'de programlara konuk olan tanınmış sosyal güvenlik uzmanı kızı Dilek Ete hakkında suç duyurusu yaptı.

Kızının hileli şekilde emekli olarak SGK'yı dolandırdığını ve 20 milyon liralık mal varlığını üzerine geçirdiğini vurguladı. Nejla Günay, kızıyla ilgili inanılmaz açıklamalar yaptı:

EVLATLIKTAN REDDETTİM
Kızım kendi işlettiği ve tabelada ismi yazan işyerini engelli oğlum Ersin'in üzerine açtı. Kendini çalışan olarak gösterdi. Eğer kendi üzerine açsaydı daha fazla prim gününe tabi olacaktı. Emeklilik süreci uzamasın diye böyle bir yöntem uyguladı.

Eski eşimle onu evlatlıktan çıkardık. Öz kızım diye güvendim, şimdiki değeri 20 milyon lira olan altın, ev ve nakit paramı kızıma teslim ettim. Ancak bunları bana geri vermedi.

20 milyonluk mallarıma el koyduğu için ayrıca bir şikayette bulundum. Beni darp etti. Engelli oğlumu da üzerime saldı. Huzurevi daha güvenli diye buraya yerleştim. Kızım ağır cezada yargılansın. O bir dolandırıcı. (Ceyhan TORLAK)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN