Erkek arkadaşını bıçakladı attığı mesajlar ele verdi! "“Beni tehdit ediyordu. Buluştuk"

Eski erkek arkadaşını bıçaklayan genç kız, attığı mesajlar sayesinde yakayı ele verdi. A.’nın “Beni tehdit ediyordu. Buluştuk. Tartışma çıkınca olay gerçekleşti” dediği öğrenildi. İşte sizler için derlediğimiz 7 Eylül TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 12:01
Erkek arkadaşını bıçakladı attığı mesajlar ele verdi! “Beni tehdit ediyordu. Buluştuk

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ümraniye'de araç içinde yaralı bulunan Hasan Kaymaz (34) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bıçakla öldürüldüğü belirlenen Kaymaz'ın incelenen cep telefonundaki son mesajlar katili ele verdi.

Kaymaz'ın, elde edilen telefon mesajlarında buluştuğu anlaşılan eski sevgilisi Merve A. (25) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan A'nın ifadesinde "Sürekli beni tehdit ediyordu, buluşmak için gittim, aramızda tartışma çıktı, olay gerçekleşti" dediği öne sürüldü. Bıçağı çalıştığı tantuniciye bıraktığını söyleyen Merve A. adliyeye sevk edildi.


'DEHŞET' GECESİ
Diyarbakır'da kına gecesi için gelin S.E (21) ile birlikte düğün salonuna giren damat Ahmet E. (23), Selahattin Aktaş tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan E., hastaneye kaldırıldı. Gelinin akrabası olduğu belirtilen 26 yaşındaki Aktaş, bir yıldır S.E. ile evlenmek istediği ancak genç kızın bunu kabul etmediği ileri sürüldü. Zanlı, saklandığı arkadaşının evinde gözaltına alındı.



10 SAATLİK KABUS
İstanbul Ataşehir'de bir spor salonunda başlayıp 5 binaya sıçrayan ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 10 saat süren mücadelesinin ardından söndürüldü. Spor salonu ve bir bina tamamen kullanılmaz hale gelirken diğer binalarda da büyük çaplı hasar oluştu.

İĞNEADA'DAN ACI HABER
Kırklareli'nin Demirköy İlçesi ve İğneada beldesindeki turistik kamp alanında selin ardından kaybolanlar arasında yer alan Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çiftinin çesetlerine ulaşıldı. Yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı,
"Kırklareli'ndeki sel olayına ilişkin yoğun bir çabayla sürdürdüğümüz arama kurtarma çalışmalarında canımızı yakan kayıplarımız var.

Maalesef, İstanbul Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli anestezi asistanı doktor arkadaşımız Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar'ın cansız bedenlerine ulaşıldı" dedi. Yetkililer, toplam 5 kişinin cesedine ulaşıldığını söyledi.



112 MİLYON DEVRETTİ
6+joker bilen çıkmayınca 112 milyon 879 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilenler 930 bin 919'ar, 4 bilenler 5 bin 289'ar, 3 bilenler 365'er, 2 bilenler 35'er lira ikramiye alacak.



2.1 MİLYON DEVRETTİ
5+1 BİLEN çıkmayınca 2 milyon 142 bin lira devretti. 5 bilenler 6 bin 783'er, 4+1 bilenler bin 50'şer, 4 bilenler 96'şar, 3+1 bilenler 55'er, 3 bilenler 17'şer, 2+1 bilenler 22'şer, 1+1 ve 0+1 bilenler 11'er lira ikramiye alacak.



VURGUN TURİZM
İzmir'de aralarında 61 mimarın da bulunduğu 173 kişiyi Balkan turu düzenleme vaadiyle 2 milyon lira dolandıran Emine Yıldız daha fazla kaçamadı. Mimarlar, 17 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Bosna Hersek ve Sırbistan'ı kapsayacak şekilde 8 gün olmak üzere Balkanlar Turu için 480'er euro'yu Nisan ayında tur şirketine yatırdı. Bir süre önce şirketi kapatan Yıldız sırra kadem bastı. Şikayet üzerine harekete geçen polis, Yıldız'ı Ankara Mamak'ta saklandığı adreste yakaladı.



PRENSİP ANLAŞMASI
İngiliz Dışişleri Bakanlığı, York Dükü Prens Andrew'un 2001 ile 2011 arasındaki iş seyahatlerine ilişkin belgeleri 2065'e kadar yayımlamama kararı aldı. Bu karar, büyük tartışma yarattı.

Andrew'un, bu süre içinde cinsel suçlar nedeniyle hapis yatarken intihar eden Jeffrey Epstein'la olan arkadaşlığı hatırlatıldı. Andrew'un Epstein'la olan fotoğrafları yeniden yayınlanmaya başlandı.



BUNU DA GÖRDÜK
Dünyayı 4 yıldır etkisi altına alan koronavirüsün yeni varyantı 'Pirola' kabus olmaya başladı. Tayland'da Covid olan 6 aylık bir bebek favipiravir adlı ilaçla tedaviye alındı. İddiaya göre çocuğun kahverengi olan gözleri, bir anda maviye dönünce tedavi sonlandırıldı. 5 gün sonra çocuğun göz rengi, eski halini aldı.



BİLM'ECE'!
Sakarya'da Nazlı Ece Akil'in (20) cansız bedenine ulaşıldı. Genç kızın, hormon ilaçları aldığı açıklandı. Çevresi ise farklı bir iddia ortaya attı: Astım krizi geçirmiş olabilir!



JET-KİLLER
Antalya'da iki kuzen, jet ski ile gezintiye çıktı. Sorgun Boğaz mevkiinde çarpıştı.

16 yaşındaki Emir Koşar, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

BİR ÖMRE TECAVÜZ
Hakkari'de 11 yaşındaki E.'nin, 3 akrabasının tecavüzüne uğradığı iddia edildi. Zanlılar, serbest kalınca küçük kız, intihar etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN