İstanbullunun İETT ile imtihanı! "Fırından yeni çıktı": Duraktaki otobüs alev alev yandı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinde İETT adeta patladı. Son zamanlarda İETT otobüsleri yanarken ve yüzerken gündeme gelmeye devam ederken addeta ölüm kapanına dönen İETT bugün bir felaketi daha yaşattı. Büyükçekmece'de park halindeki İETT otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2023, 19:58 Güncelleme 03 Eylül 2023, 20:21
İstanbullunun İETT ile imtihanı! Fırından yeni çıktı: Duraktaki otobüs alev alev yandı

İÇİNDEKİLER

İstanbullunun toplu ulaşım çilesi bitmek bilmiyor.

CHP'Lİ İBB VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ I VİDEO İZLE

Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin iştiraki İETT'nin otobüsleri ve Metro, metrobüsler kaza ve arızalarla gündemden düşmüyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Pınartepe Mahallesi Ortaköy sokakta meydana geldi.

OTOBÜS ALEV TOPUNA DÖNDÜ
Durakta park halinde bulunan 34 TP 7145 plakalı İETT otobüsünün motor kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle otobüs alev topuna döndü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni yapılacak olan incelemelerin ardından belirlenecek.

İMAMOĞLU FIRINDAN YENİ ÇIKTI DEDİ...
CHP'li Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "Fırındsan yeni çıkan metrobüsler hizmette" paylaşımına vatandaşlar tepkisiz kalmadı. İşte sosyal medyada artık alay konusu olan İETT'ye vatandaşların tepkisi...

"Fırından çıkan bir başka metrobüs Egrem Başganım."

"Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara eşi benzeri görülmemiş bir hizmet daha. İETT'de mangal keyfi."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN