Şafak 'dog'du! GPS cihazı takılan Tina, sahibi Korhan Berzeg'i arıyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde ekonomist Korhan Berzeg ile birlikte kaybolan ve 74 gün sonra kendi başına geri dönen köpek Tina'ya GPS cihazı takıldı. Şafakla birlikte ormana gönderilen Doberman cinsi köpek Berzeg'in bulunması için son şans...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Şafak ’dog’du! GPS cihazı takılan Tina, sahibi Korhan Berzeg’i arıyor

İÇİNDEKİLER

İstanbul'dan gittiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarında 77 gün geride kaldı. Çalışmalardan şu ana kadar bir sonuç çıkmazken, 3 gün önce umut veren bir gelişme yaşanmıştı. Köpeği Tina'nın kendiliğinden eve dönmesinin ardından Balıkesir'in Gönen ilçesinde adeta seferberlik ilan edildi. Ekipler, Doberman cinsi Tina'ya GPS cihazı taktı.



Dün şafak vaktinde de ekipler ile ormana giden Tina, işe koyuldu. Tina'nın jandarma, JASAT timleri, sivil unsurlar ve GÖNDAK ekipleri ile arama kurtarma çalışmalarına katılması kameralarca görüntülenirken, Tina'nın oldukça dinç ve güçlü olduğu dikkatlerden kaçmadı. Korhan Berzeg ile birlikte ormana giden ve 74 gün sonra eve geri dönen doberman cinsi köpek Tina, Berzeg'in eşi Angela ile buluştu.



Tina, ayak sesini duyduğu Angela Berzeg'e doğru hamle yaptı. Angela Berzeg'in Tina'ya seslenmesi ile koşmaya başlayan köpek ile Angela Berzeg'in kavuşması duygu dolu anları da beraberinde getirdi. Tina'yı seven Angela, ona sarılırken, Tina ise adeta heyecandan yerinde duramadı.

Berzeg'in daha önce de İstanbul ve Armutlu'daki evinin önünde kısa süreli 2 kez kaybolup, bulunduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN