Eskişehir'de eski nişanlı dehşeti! Annesini gizli numaradan arayıp yardım istedi: Polis ekipleri düğmeye bastı

Eskişehirde skandal olay. İddiaya göre Medine Sülük eski nişanlısı tarafından kaçırıldı. Annesini gizli numaradan arayan genç kız yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. İşte sizler için derlediğimiz 1 Eylül TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2023 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:00
Eskişehir’de eski nişanlı dehşeti! Annesini gizli numaradan arayıp yardım istedi: Polis ekipleri düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'de Medine Sülük, eski nişanlısı T.S. tarafından kaçırıldı. Medine, geçtiğimiz gün gizli numaradan annesini arayarak hayatta olduğunu açıkladı.

Gözyaşları içinde "Beni zorla tutuyor. Ne olur yardım edin" diye ağladı. Genç kızın ailesi, T.S.hakkında suç duyurusu yaptı. Polis Medine'nin bulunması için düğmeye bastı.



TÜP TAY
Balıkesir Üniversitesi'nde tüp tay projesi hayata geçirildi. "Friasian" cinsi erkek bir attan alınan spermler, suni tohumlama ile donör kısrağa verildi. Daha sonra donör kısraktan alınan embriyolar, alıcı kısraklara nakledildi. Böylece yılda 1 kez doğum yapan kısraklardan alınan embriyolar sağlıklı kısraklara nakledilerek birden fazla yavru elde edilebilecek.



GÜNEŞ GİBİ DOĞSUN
Hatay'da 13 aylık Güneş Aydın, SMA'ya yakalandı. Depremde evleri yıkıldı. Ailesiyle son anda kurtarılırken yardım kumbaraları enkazda kaldı. Yüzyılın felaketinde kız kardeşini ve 2 yeğenini kaybeden 2 çocuk annesi Gülben Aydın (29) ise evladı için yardım çağrısı yaptı: Kampanyamız şu an yüzde 45'e ulaştı. Bu arada kızım 10 kilo ve 12,5 kiloya gelmeden bu tedavinin olması gerekiyor. Yavrumu yatırıyoruz. Yardım bekliyoruz. (MURAT
KARAMAN)


SON MESAJ!
Rusya'da düşen uçakta hayatını kaybeden Wagner lideri Evgeny Prigojin'in ölmeden 3-4 gün önce çekilen videosu paylaşıldı. Hayatının tehlikede bulunduğunun farkında olan Prigojin'in "Beni yok etmeyi düşünen ve servetimi tartışanlar için söylüyorum hayatımda her şey yolunda" dediği anlaşıldı.

SERVET 'VAR'VARA
RUSYA'DA enerji şirketleri olan Oligark Andrei Skoch'un kızı Varvara Skoch (21), ülkenin en genç milyarderi arasına girdi. Putin'in genç milyarderle ekonomi sohbeti yaptığı iddia edildi. Farklı ülkelerde yatırımları olan Varvara'nın servetinin tam 2,3 milyar Euro'yu bulduğu bildirildi.

BÜYÜK ONUR
Konya Seydişehir Çatmakaya köyünde çiftçi ailesinin kızı Emine Nur Pomay, yaylada çobanlık yaparken kaldığı çadırda üniversiteye hazırlandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.

"Köyden ilk kez ben tıp'a girdim. Aileme bu gururu yaşattığım için muluyum" ifadesini kullandı. Ardahanlı ikizler Merve ve Sefa Kurukaya, hiç dershaneye gitmedi. Merve Tıp'a, Sefa Bilgisar Mühendisliği'ne girdi.



159 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 159 milyon 412 bin 245 lira devretti. 5 bilenler 60 bin 856 lira, 4 bilenler bin 163 lira, 3 bilenler 60 lira, 2 bilenler ise 6 lira ikramiye alacak.

YARALADI KAÇAMADI
Samsun'un Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi'nde 4 gün önce bir bankanın önünde iki husumetli karşı karşıya geldi. U.A., birkaç yıldır aralarında sorun olan R.Y.'yi tabancayla bacağından vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan R.Y., ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, dün U.A.'yı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına aldı.

2 ÇOCUK ÖLÜYORDU
Balıkesir'deki Edremit Otogarı'nda dün sabaha karşı sonu büyük bir faciayla bitebilecek bir olay meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf S. (44) idaresindeki 34 EMG 798 plakalı yolcu otobüsü, vites arızası nedeniyle geri gitmek isterken 2 çocuğu altına alarak perona çıktı. Büyük panik yaşayan ancak şans eseri ucuz atlatılan kazada, çocuklar küçük sıyrıklar aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN