Asansör boşluğunda ölü bulunan genç kızın ölümüyle ilgili erkek arkadaşı tutuklandı! İtirafı kan dondurdu...

Bursa’da koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Y. C.İ, 4 gün sonra inşaatın asansör boşluğunda ölü bulundu. Ölümüyle ilgili erkek arkadaşı B.G. (17) tutuklandı. Katilin ifadesi şok etti: Kuzenimle birlikte ol dedim, kabul etmedi tekmeyle boşluğa attım.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:01
Asansör boşluğunda ölü bulunan genç kızın ölümüyle ilgili erkek arkadaşı tutuklandı! İtirafı kan dondurdu...

İÇİNDEKİLER

Bursa'da koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Y. C.İ, 4 gün sonra inşaatın asansör boşluğunda ölü bulundu. Y. C.İ'nin henüz 2 yaşındayken evlat edinildiği ortaya çıktı. Eskişehir'de yaşayan R.B.- M.N.İ. çifti, çocukları olmayınca, 2008 yılında Y. C.İ'nı evlatlık edindi. Eşiyle boşanan M.N.İ, kızı Y. ile Bursa'ya yerleşti. 8 yaşındayken evlatlık olduğunu öğrenince bunalıma giren Y, 12 yaşına geldiğinde evden kaçmaya başlayınca, babası M.N.İ. tarafından Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurda yerleştirildi.



23 Ağustos günü, kaldığı Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Y.'nin cesedi Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'ndeki bir inşaatın asansör boşluğunda bulundu. Olayla ilgili güvenlik kameraları izlendi ve 3 kişiyi gözaltına alındı. Y.'nin erkek arkadaşı olan B.G. ile kuzenleri K.D. ve E.C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Şüphelilerinden Bedirgan G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, K.D. ve E.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. B.G.'nin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının ifadesinde olay günü Y. kuzeniyle birlikte olmasını teklif ettiğini, Y'nin buna karşı çıkarak tepki gösterdiğini ve tekme atarak asansör boşluğuna düşürdüğünü söylediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN