Yunanistan'da bot kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 4. kez ameliyat edildi

Leros Adası yakınlarındaki kayalığa çarpan ve ağır yaralanan Ali Sabancı, 4. kez ameliyat edildi... Aort damarına stent takılan ve vücudunda kırıklar olan Pegasus’un patronunun 48 saat uyutulacağı açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 06:59
Yunanistan’da bot kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 4. kez ameliyat edildi

İÇİNDEKİLER

Ali ve Vuslat Doğan Sabancı çifti, iki çocuğuyla birlikte Yunanistan'ın Leros Adası'nda Cuma günü kaza geçirmişti.

Ali Sabancı'nın kullandığı sürat motoru kayalıklara çarpmıştı. Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yeni bilgiler geldi.

Vuslat Doğan Sabancı'nın travmatoloji ve plastik cerrahların katıldığı 5.5 saatlik operasyonun ardından iyiye gittiği; Ali Sabancı'nın ise akşam saatlerinde batındaki travmaya bağlı kanama nedeniyle yeniden ameliyata alındığı ve 48 saat uyutulacağı öğrenildi. Esas Holding'ten yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup, sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Davut Gül hastaneye gelerek çiftin yakınlarına "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Vuslat Doğan Sabancı'nın annesi Sema Doğan, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Aydın Doğan'ın torunu Aydın Doğan Yalçındağ da hastaneye geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN