Kağıthane’de pedalı takılan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde gaz pedalı takılı kalan kamyonet, kontrolden çıkarak bina boşluğundaki iş yerine çarptı. Sürücü yara alamdan kurtulduğu kazada, kamyonetin çarptığın dükkanın camları tuzla buz oldu. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü korku dolu anlar ise kameralara yansıdı.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 12:04 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 12:17
Kağıthane’de pedalı takılan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

İÇİNDEKİLER

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada gaz pedalı takılı kalan kamyonet, kontrolden çıkarak korkulukları kırıp bina boşluğuna uçtu. Bir iş yerine çarpan kamyonet, bir motosiklete de zarar verdi.

GAZ PEDALI TAKILI KALDI
Saat 09.00 sıralarında Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde, sabah saatlerinde 34 UF 6844 plakalı kamyonetle seyreden Sezai Demirci (68) yokuş aşağıya inmeye başladı. O esnada şoförün iddiasına göre gaz pedalı takılı kalınca kamyonet hızlanmaya başladı.

CAMLAR TUZLA BUZ OLDU
Kontrolden çıkan kamyonet, korkulukları kırdıktan sonra bir binanın boşluğuna uçarak havaya doğru kalktı. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kamyonetin iş yerine çarpması sonucu dükkanın camları tuzla buz oldu.

KAZA ANI KAMERADA
Bir motosiklet de hasar alırken, sesleri duyan iş yeri çalışanları neye uğradıklarını şaşırdı. Şoförün vatandaşların yardımıyla araçtan çıktığı öğrenilirken, kaza anı ise kameralara anbean yansıdı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Demirci'nin sağlık kontrollerini yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. İtfaiye ekipleri ise çevrede önlem alırken, polis ekipleri de yolu trafiğe kapattı.

Ardından olay yerine vinç sevk edildi. Gelen vinç, kamyoneti bulunduğu yerden çıkarttı. Vatandaşların panik yaşadığı olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN