İstanbul'da akılalmaz olay! Şehrin göbeğinde maymun dehşet saçtı: 3 yaralı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sahibinin elinden kaçan bir maymun yoldan geçen iki kişiyi ve girdiği evdeki bir kadını yaraladı. Başka bir daireye de giren maymun, evde bulunan eşyalara zarar verdi. Maymunun sokaktan geçen bir kadını ısırdığı ve girdiği evde eşyalara zarar verdiği anlar ise kameralara yansıdı.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 19:37 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 20:12
İstanbul’da akılalmaz olay! Şehrin göbeğinde maymun dehşet saçtı: 3 yaralı

İÇİNDEKİLER

Büyükçekmece'de akşam saatlerinde sahibinin elinden kaçan bir maymun, Fatih Mahallesi Yahya Çavuş Sokak'ta önce yoldan geçen bir kadını, daha sonra yine sokakta bulunan yaşlı bir adama saldırdı.

İSTANBUL'DA MAYMUN DEHŞETİ I VİDEO İZLE



MEGAKENT BUNU DA GÖRDÜ
Daha sonra 5 katlı bir binanın bahçe katına giren maymun, ev sahibi kadına da saldırarak başından yaraladı.



Ardından aynı binanın ikinci katındaki balkona atlayan maymun, girdiği dairedeki eşyalara zarar verdi. Bu sırada evde bulunan ev sahibi kadın ise bir odaya saklanarak kendisini korudu.



Maymun, balkondan atladıktan sonra kendisini arayan sahibini bularak olay yerinden uzaklaştı.



Olayda başından yaralanan kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü, bacağından ısırılan yaşlı adamın da tetanos ve kuduz aşısı olduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.



ŞOKE EDEN ANLAR
Bu arada maymunun sokaktan geçen bir kadını ısırdığı ve girdiği evde eşyalara zarar verdiği anlar vatandaşların cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

EV SAHİBİ DEHŞETİ ANLATTI
Maymunun girdiği evin sahibi Metin Tunçel, "Telefon geldi, maymun eve girmiş. Koşa koşa geldik, evi dağıtmış zarar vermiş. Alt kat komşumuzu darp etmiş. Ambulans ile kaldırmışlar. Durum bu, maymunu arıyoruz yani. Evet, çevredekileri de ısırmış. Benim bildiği alt kat komşumuz var Nermin teyze, onu baya bir darp etmiş ambulans ile hastaneye kaldırmışlar. Bir de komşularımız var, onlarında ayaklarından ısırmış. Sonra sahipleri gelip, kucağına gitmiş sahibinin sonrada kaçmışlar" dedi.

ANTALYA'DA DA BENZER OLAY
Antalya'nın Serik ilçesinde7 Nisan'da bir otelin hayvanat bahçesindeki kafesinden kaçan maymun, otelin teknik servis görevlisi Hacı Hatip Aksoy'a (51) saldırdı. Aksoy'u yere düşürüp, yüzünü ve kulağını ısıran maymunu, diğer çalışanlar yakaladı. Hastaneye kaldırılan Aksoy, tedaviye alındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN