Eskişehir’de 4 katlı binada patlama: 1 kişi öldü

Eskişehir’de 4 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede patlama meydana geldi. Patlamada evin balkonundan sokağa düşerek hayatını kaybeden kişinin Mustafa Erbay Özdil (34) olduğu tespit edildi. Özdil’in evde yalnız olduğu ve başka yaralanan olmadığı belirtildi. Patlama nedeniyle park halindeki 3 otomobilde hasar oluştu.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 06:30 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 06:33
Eskişehir’de 4 katlı binada patlama: 1 kişi öldü

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'de bir binanın 4. katındaki dairede meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

BALKONDAN DÜŞTÜ
Odunpazarı İlçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak'ta bir binanın 4'üncü katında henüz belirlenmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden vatandaşın balkondan aşağıya düştüğü belirlendi.

EŞYALAR SOKAĞA SAÇILDI
Patlamanın etkisiyle çevredeki araçların camları kırılırken, patlamanın yaşandığı dairedeki eşyalar ise sokağa saçıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, ekipler patlamanın sebebini araştırıyor.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Sokağa düşerek hayatını kaybeden kişinin Mustafa Erbay Özdil (34) olduğu tespit edildi. Özdil'in evde yalnız olduğu ve başka yaralanan olmadığı belirtildi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Özdil'in cesedi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

PATLAMA MUTFAKTA OLDU
Polis ve itfaiye ekiplerince yapılan ilk incelemelerde patlamanın evin mutfak bölümünde meydana geldiği belirlendi. Patlama sonucu daireden düşen mutfak, pencere ve beton parçaları nedeniyle sokak adeta savaş alanına dönerken, park halindeki 3 aracında zarar gördüğü belirlendi.

PATLAMA ANI KAMERADA
Patlama anı ise park halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde 4'ncü kattaki dairenin mutfak ve balkon kısmında bir anda patlama olduğu, daha sonra ise dairede yangın çıktığı görüldü. İtfaiye ve polis ekiplerince patlamanın nedenine ilişkin inceleme sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN