Badem göz ameliyatı kabusu yaşattı! Dikişleri açılınca gözlerine inanamadı: Yüzümün eski halini mumla arıyorum

Gonca Akdemir, badem göz ameliyatı olmaya karar verdi. Operasyon başarısız olunca, yüz germe yapıldı. Son ameliyatın dikişleri açılınca talihsiz kadının hayatı kabusa döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Badem göz ameliyatı kabusu yaşattı! Dikişleri açılınca gözlerine inanamadı: Yüzümün eski halini mumla arıyorum

İÇİNDEKİLER

Badem göz ameliyatları, son dönemin en popüler operasyonlarından biri oldu. İzmir'de yaşayan 1 çocuk annesi genç kadın Gonca Akdemir de badem göz ameliyatı olmaya karar verdi.

31 yaşındaki Akdemir, güzelleşmek uğruna gittiği özel bir klinikte hayatının kabusunu yaşadı. Son dönemde en çok yapılan estetik türü olan "badem göz" ameliyatına giren Gonca Akdemir, yüzünde yaralar olunca doktoru, "Evet bu sorunu çözmek için mini yüz germe yapalım. Kısa sürede yüzün kendine gelir, merak etme" dedi.

Ancak beklenen olmadı. Yüzü daha da kötü hale gelen Akdemir, bir kabus daha yaşadı. Çünkü yüz germe ameliyatının da dikişleri açılınca 3. kez ameliyata alınan genç kadının yüzünün eski halinden eser kalmadı. Doktor U.A.'dan şikayetçi olan genç kadın, yarım kalan tedavisinin tamamlanması ve mağduriyetinin giderilmesi için şikayetçi oldu.

Gonca Akdemir, "İlk konuşmamızda sadece badem göz ameliyatı yapacaktı. En fazla 6 ayda hiçbir iz kalmaz dedi. Yüzümün eski halinmi mumla arıyorum. Yazıklar olsun, bana bunu yapan doktordan şikayetçiyim" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN