YKS derece yapan 10 öğrenci Medipol Üniversitesi’ni tercih etti!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) derece yapan 10 öğrenci Medipol Üniversitesi’ni tercih etti. Hepsinin Uluslararası Tıp Fakültesi’nde yüzde yüz burslu okuyacağı belirtildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 06:58
YKS derece yapan 10 öğrenci Medipol Üniversitesi’ni tercih etti!

İÇİNDEKİLER

Üniversite sınav sonuçları açıklandı. YKS'de büyük başarı elde eden 10 öğrenci, Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi'nde yüzde 100 burslu olarak okumaya hak kazandı.



Namık Emre Acar, Dilara Altundağ, Sude Filiz Diren, Emirhan Başer, Serra Aygın, Atanur Uludağ, Feyzanur Kırlak, Ebrar Özyalvaç, Zeynep Öz ve Zeynep Karakoca, sadece 10 öğrencinin kabul edildiği Uluslararası Tıp Fakültesi'ni tercih edip geleceğe ilk adımı attı. İngilizce eğitim alacak olan öğrencilerin dünyanın önemli üniversitelerinde staj da yapacağı vurgulandı.

Aynı zamanda kampüs içindeki yurtlarda tek kişilik odalarda ücretsiz olarak kalacakları vurgulandı. Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, "Türkiye'nin en büyük vakıf üniversitelerinden biriyiz. Harvard ve MIT gibi bu alanın en prestijli okullarında staj yapma ve gözlemci olma hakkı sunuyoruz" ifadesini kullandı. (Mustafa BAKIRHAN)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN