Ünlü gurme Vedat Milor Bodrum'u yerden yere vurdu: En kötü yer...

Ünlü gurme Vedat Milor, su sıkıntısının yaşandığı Bodrum’la ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Milor, “Bodrum herhalde Türkiye’de fiyat performans açısından yemek yenilecek en kötü yer. Türkiye’deki Michelin yıldızlı restoranlardan sadece biri hak ediyor” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 06:58
Ünlü gurme Vedat Milor Bodrum’u yerden yere vurdu: En kötü yer...

İÇİNDEKİLER

Anketleriyle, yorumlarıyla 1 milyonu aşan takipçi sayısına ulaşan Gurme Vedat Milor, yine ilginç açıklamalarıyla sosyal medyada trend topic olmayı başardı. Michelin yıldızlı restoranların aslında bunu hak etmediğini belirten Milor, "Michelin benim için uzun zamandır iyi bir kaynak değil. Daha çok ortalama malzemenin, sadece farklı bir teknikle ve sunumla önünüze geldiği ve şeflerin bol bol hikaye anlattığı yemekler bunlar. Türkiye'de yıldız alan yerlerin hepsine gittim.



Bence sadece bir tanesi yıldız almalıydı. Mesela hak eden başka bir restoran vardı, ona yıldız vermediler. Şaka gibi gerçekten" dedi. Yemek kültürümüzü dışarıya taşımakta başarısız olduğumuzu söyleyen Milor, Bodrum hakkında da tarihi bir açıklama yaptı:

Bizler Adana kebabın lezzetini dahi Adana dışına taşımakta zorlanırken; on binlerce kilometre uzaklıktaki bir lezzeti Türkiye'ye taşımak mümkün olabiliyor mu? Türkiye'de gerçek pizza, suşi veya şatobiryan yemek mümkün mü? Hayır. Bodrum konusuna gelince. Bodrum herhalde Türkiye'de fiyat performans açısından yemek yenilecek en kötü yer.

MİLOR'A DESTEK
Sosyal medyada binlerce kişi Milor'un Bodrum eleştirisine tam destek verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN