Cani eşi 32 yerinden bıçaklamıştı! YouTuber Merve Veziroğlu'ndan sevindiren haber: Yaşamak çok güzel

32 yerinden bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu, yaşam savaşını kazandı. Artık hayata daha farklı baktığını belirten Merve, “Yaşamak çok güzel. Çok özel şeyler anlatacağım. Biraz zaman verin” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Cani eşi 32 yerinden bıçaklamıştı! YouTuber Merve Veziroğlu’ndan sevindiren haber: Yaşamak çok güzel

İÇİNDEKİLER

Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün önce eşi Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

32 yerinden bıçaklanan fenomen isim, hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Ölümden dönen fenomen, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaparak bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından birçok yerine dikiş atılan ve moraran elini paylaşan 32 yaşındaki Merve Veziroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı.

Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN