Oyun oynarken kendini kaybetti! Tüm apartmanın kabusu oldu

İstanbul Kadıköy'de bir apartmanın 9 numaralı dairesinde oturan Rasim G. iddiaya göre geceden sabaha kadar bilgisayarda oyun oynayıp bağırıyor. Rasim G'nin bu davranışları apartmanda huzursuzluğa yol açtı. Apartman sakinlerinden Asuman K. ve oğlu, oyun oynarken adeta kendini kaybeden Rasim G.'yi sessiz olması konusunda uyardı. Aldığı uyarıyla öfke patlaması yaşayan adam, anneyi merdivenden aşağı itmeye, oğlunu ise darp etmeye çalıştı. Savcılık, Asuman K.'yi merdivenden itmeye ve oğluna vurmaya çalışmasını "yaralamaya teşebbüs" olarak kabul etti. Saldırgan komşunun 4 yıl 3 aya kadar hapsini istedi.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023, 09:49 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 09:49
Oyun oynarken kendini kaybetti! Tüm apartmanın kabusu oldu

İÇİNDEKİLER

Olay, 2021 yılının Nisan ayında İstanbul Kadıköy'de bir apartmanda gerçekleşti.

Sabah Gazetesi'nin haberine gçre; iddiaya göre 9 numarada oturan apartman sakinlerinden Rasim G. geceden sabah 6'ya kadar bilgisayarda bağırarak oyun oynayıp diğer apartman sakinlerine rahatsızlık veriyordu.

Komşular oyun oynarken adeta kendini kaybeden Rasim G.'nin apartmandan atılması için imza da topladı.

"İNADINA DAHA ÇOK YAPARIM"
Bir gün komşusu Asuman K. tarafından uyarılan Rasim G., "İnadına daha çok yaparım" diye yanıt verdi.

Yetmezmiş gibi komşusunu merdivenlerden aşağı itmeye çalıştı. Talihsiz kadının oğlu araya girdi. Bu duruma daha da sinirlenen saldırgan komşu bu kez de tehditler savurarak, "Sizi öldüreceğim, binayı üzerinize yıkacağım" diye bağırmaya başladı.

OĞLUNA VURMAYA ÇALIŞTI
Asuman K.'nin oğluna vurmaya da çalıştı.

Gürültü üzerine kapıdan bakan komşusunun kavgayı ayırmaya çalışması üzerine bu kez yarım bıraktığı işi tamamladı, kadın komşusunun merdivenden iterek duvara çarpmasına neden oldu.

4 YIL 3 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Asuman K. ve oğlu Caner A.'nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dava açtı.

Rasim G.'nin komşularına, "Öldürürüm ulan ne diyorsunuz siz, binayı üzerinize yıkacağım" diyerek küfretmesini "tehdit" ve "hakaret", Asuman K.'yi merdivenden itmeye ve oğluna vurmaya çalışmasını ise "yaralamaya teşebbüs" olarak kabul eden savcılık şüphelinin 4 yıl 3 aya kadar hapsini istedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN