Cani eşi 32 yerinden bıçaklamıştı! YouTuber Merve Veziroğlu gözlerini açtı: Anlatmak istediğim çok şey var...

İstanbul'da yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu Yıldırım, eşi Yunus Yıldırım tarafından tam 32 yerinden bıçaklandı. Kanlar içerisinde kalan genç kadın hastanede tedavi altına alındı.Ünlü ismi tanıyan tanımayan herkes Yıldırım'dan gelecek güzel haberi beklemeye başladı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden sosyal medya fenomeninden iyi haber geldi. Yaşam savaşını kazanan Yıldırım, sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu. Paylaşımındaki detay ise gözlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023, 11:03 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 12:52
Cani eşi 32 yerinden bıçaklamıştı! YouTuber Merve Veziroğlu gözlerini açtı: Anlatmak istediğim çok şey var...

İÇİNDEKİLER

Kan donduran olay, 4 Ağustos tarihinde sabah saatlerinde Üsküdar'da yaşanmıştı.

Yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar'daki evlerine taşınan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32) ile Yunus Yıldırım (31) çifti arasında tartışma çıkmıştı.

Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan fenomenden paylaşım | VİDEO

Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Merve Yıldırım'ı yatak odasında 32 yerinden bıçaklamıştı.

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürerken adliyeye sevk edilen Yunus Yıldırım bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

32 yerinden bıçaklanan Youtuber yaşam mücadelesini kazandı, Sosyal Medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.



Moraran elini paylaşan Merve Veziroğlu Yıldırım, "Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak.

Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az.

Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle" şeklinde ifadeler kullandı.

Merve Veziroğlu'nun paylaşımına binlerce destek yorumu geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN