Neymar'a altın kaplama uçak jesti! Suudi Arabistan kesenin ağzını iyice açtı: Tam 500 milyon değerinde...

Suudi Arabistan futbolda çıldırdı. Ronaldo, Benzema derken Neymar da soluğu Riyad’da aldı. Brezilyalı yıldızı Riyad’a getiren uçak ise altın kaplama bir Boeing 747. İddialara göre Suud Kral Selman bin Abdülaziz, “Altın uçakla Neymar’ı getirin” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
Neymar’a altın kaplama uçak jesti! Suudi Arabistan kesenin ağzını iyice açtı: Tam 500 milyon değerinde...

İÇİNDEKİLER

Paris Saint Germain'den aylıp Suudi Arabistan takımı Al-Hilal'e transfer olan Brezilyalı golcü Neymar'a jest üstüne jest.

Yıllık 200 milyon Euro kazanacak olan NeymarParis'ten alması için gönderilen süper uçak B747 ile Riyad'a indi. Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud'a ait olan 500 milyon Euro değerindeki özel üretim Boeing'in birçok yeri altın.

Uçakta 650 kiloluk altın kullanıldığına dikkat çekilirken, Neymar'ın da uçuş boyunca uçağı incelediği belirtildi. Neymar'ın ülkeye getirilmesi için Prens Talal'ın uçağı tercih edilirken, emri de Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in verdiği açıklandı.

Hayatının en özel uçuşunu gerçekleştiren Neymar ise, "Yeni bir macera yeni bir meydan okuma. Para için burada değilim" dedi. Tabii ki son cümlesi kimse tarafından inandıcı bulunmazken, Neymar'ın finans işlerine bakan ekibin 1 ay boyunca Riyad'da kalacağı açıklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN