Can Yaman’ın acı günü! Apar topar İstanbul’a dönen oyuncu tekrar İtalya'nın yolunu tutacak

Dedesi Reşat Yaman'ın vefat haberinden sonra Türkiye'ye dönen Can Yaman, dedesinin defin işlemleri ile bizzat ilgilenmişti. Öte yandan Avrupa’nın son dönemde gözdesi haline Yaman’ın dizisi İtalya’da ekrana gelen dizisi Japonya’ya bile satılmıştı. İşte sizler için derlediğimiz 21 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 06:59
Can Yaman’ın acı günü! Apar topar İstanbul’a dönen oyuncu tekrar İtalya’nın yolunu tutacak

İÇİNDEKİLER

Can Yaman, uzun süredir İtalya'dan Türkiye'ye dönmemişti. Dedesi Reşat Yaman'ın vefat haberinden sonra Türkiye'ye dönen Yaman, dedesinin defin işlemleri ile bizzat ilgilenmişti. İlk sezonu izlenme rekorları kıran "Viola Come Il Mare" dizisinin ikinci sezon çekimlerine devam edecek olan Yaman, tekrardan İtalya'nın yolunu tutacak. Ancak İtalya'ya gitmedin Yaman'ı geçtiğimiz Cuma akşamı Maçka'da bulanan bir otelde gördüm. Yanında İspanyol yapımcılar varmış.

TOPLANTI YAPTILAR
Duyduğuma göre yoğunluktan dolayı İtalya'da bir türlü randevu alamayan İspanyol yapımcılar Yaman'ın Türkiye'ye geleceğini öğrenince toplantıyı burada yapmışlar. Ne gibi bir teklif sundular bilmiyorum ama Yaman, Hollywood çapında bir oyuncu olma yolunda...



LİNÇ EDEBİLİR MİSİNİZ?
Serdar Ortaç'ın uzunca süredir mutsuzluğu malum... En çok kendini dövüyor, üzüyor. Sürekli şikayet ediyor. Malum hastalığı hayat yükünü katmer katmer çoğaltıyor. Eski aşklarından mütevellit acı çekiyor. Bu kadar filtresiz saçmalaması bile saygıyı hakkediyor bence. Şarkılarından derlenen ikinci albümünün ilk şarkısı Edis ve Gülşen'den geldi. İsmi "Sor". İnstagram'da şarkının klibini paylaştılar. Ama gel gelelim yorumlardaki linçe takıldım. "İkiniz bir araya gelip Serdar Ortaç gibi bir adamın şarkısını mı yorumladınız?" yazmışlar. Türlü hadsiz kelimelerle Ortaç'ı aşağılamış, yok saymışlar. Orada bir duralım derim ben. Tartışmaya açık olmayan tek konu bu ülkede Serdar Ortaç gibi sayısız hitin bestecisi söz yazarı yorumcusu bir sanatçı vardır.



GELİNLİK YARIŞI
Ahmet Uras ve Yasemin Taciroğlu, önceki gün evlendi. Cemiyet hayatının geçen bir diğer düğün de Alara Mildon ve Doğukan Dudaroğlu'nun Monaco'daki düğünüydü.

Burada gelinlikler yarıştı diyebilir miyiz? Paha biçilemez tasarımlar bu iki gelin için dikildi. Mildon, "Zuhair Murad" tasarımı giydi. Taciroğlu ise annesi Nedret Taciroğlu imzalı bir gelinlik giydi. Hangisi daha görkemli?



GÖVDE GÖSTERİSİ!
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ebru Şallı, paylaşımlarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Bir dönem eşi Uğur Akkuş ile boşanma aşamasına gelen model, geçtiğimiz gün tatilden çektirdiği kareleri yayınladı. Şallı, renkli bikinisiyle adeta gövde gösterisi yaptı. Şallı'nın fiziği beğeni toplarken, yüzlerce yorum aldı. 46 yaşındaki modele en çok fitliğiyle ilgili yorum geldi.

GÖZLER KUTLUAY'I ARADI!
İBRAHIM Kutluay'ın uzatmalı sevgilisi Edwina Sponza, her sene yaz tatilini geçirdiği Çeşme'de bir kez daha görüntülendi. Sponza, bu kez sevgilisiyle değil bir arkadaşıyla tatildeydi. Uzun süre denizde kalıp sohbet eden iki arkadaş, sonrasında şezlonglarına geçerek hem güneşlendi hem de muhabbete devam etti. (Ercan AKGÜN)



'KENDİMİ SEVİYORUM'
Estetikleri ile gündem olan Melisa Döngel, hakkında çıkan haberleri cevapladı. Döngel, "Sevmediğim bir çenem, bir elmacık kemiğim vardı, onları doldurdum" dedi.

Eski futbolculardan Sergen Yalçın ile adı anılan ve yaptırdığı estetikler ile adeta bambaşka birisi haline gelen Melisa Döngel, kendisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kendisini her haliyle sevdiğini söyleye Döngel, yaptırdığı estetiklerden de şikayetçi olmadığını belirtti. Döngel, "Çok estetiği var" eleştirilerine cevap verdi. Güzel oyuncu, "Egoistçe olacak ama kendimi çok seviyorum. Kendimle barışık bir insanım. Sevmediğim bir çenem, bir elmacık kemiğim vardı, sadece onları doldurdum" itirafında bulundu.



ŞİLE BEZİ GÖMLEK
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı'nın ev sahipliğinde düzenlenen 34. Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde önceki akşam Oğuzhan Koç, sahneye çıktı. Koç'a Şileli kadınlar tarafından el emeğiyle dokunan meşhur Şile bezi kumaştan dikilen bir gömlek hediye edildi. Koç, konserin ikinci yarısına bu gömlekle sahneye çıktı. Şileliler, şarkılarla coştu.



ESKİ EŞE İTHAFEN!
Sinan Akçıl geçtiğimiz gün yeni şarkısı "Kedi"nin klip çekimi için kameralar karşına geçti. Şarkının kendi yaşadığı olayı anlattığını söyleyen Akçıl, "Aslında şarkıda kedi diyorum ama boşandığım eşim Burcu Kıratlı ile olan köpeğimizin şarkısıdır bu... Burcu ile boşandıktan sonra köpeği bana vermemesinden dolayı yaşadıklarımı anlattım'' dedi.



SEVGİ SELİ
Burhaniye'de sahne alan Hande Yener, güzelliğiyle de on binlerce kişiyi mest etti. Bugüne kadar yapılmış en kalabalık katılımlı konsere imza atan Yener, konser fotoğraflarını paylaşırken "Sahne bizim kutsalımız oradayken başka bir alemdeyiz... Bir oluyoruz, biz oluyoruz... Bize değer veren ve tüm sezon boyunca bize sevgi ve ilgi rekorları kırdıran tüm sevdiklerimize sevgilerimizi gönderiyoruz... Aşkla kalın" sözcükleriyle duygularını paylaştı.



AYDINLATAN GÜZELLİK!
Ziynet Sali, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarına vereceği konserden bahseden Sali "Her zamanki gibi dinamik bir repertuvar hazırladım. Bu gece Kıbrıs eğlensin" dedi. Şıklığı ile göz kamaştıran Sali'ye muhabirlerin "Bugün yine çok şıksınız" iltifatına karşılık "Bu aralar Galaksi takılıyorum. Dünya yeterince karanlık, ben de aydınlatmak için elimden geleni yapıyorum" dedi.



AVŞAR IŞIL IŞIL
Hülya Avşar, önceki akşam Kıbrıs her zaman olduğu gibi keyifli bir geceye imza attı. Avşar, rezervasyonların günler öncesinden tükendiği Rusya, Almanya, İran ve Irak'tan gelen misafirlerin yoğun olduğu gecede özel repertuarı ile büyük beğeni aldı. Avşar kızı, Melih Yazgan imzalı mor tulumu ise ışıl ışıldı.



KIBRIS'IN YILDIZI!
Yıldız Tilbe, sevilen şarkılarını bu kez Kıbrıs'ta seslendirdi. Yaklaşık bir haftadır sahne aldığı hotelde tatil yapan Tilbe, performansı ile kulakların pasını sildi. Tilbe, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişiye de keyifli bir akşam yaşattı. Giydiği ayakkabılarıyla da dikkatleri üzerine çeken şarkıcının kıyafeti ise ışıkların üzerine vurması ile izleyicinin gözlerini aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN