Aslıhan Sinem'in ölmeden önceki görüntüsü yürekleri dağladı! Son sözü 'baba' oldu

İş görüşmesi için evden çıkan 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Şimşek, geri dönmedi. Bir gün sonra bulunduğu hastanede yaşamını yitirdi. Çiçek’in ölmeden önceki son görüntüsü ele geçti. Genç kızın, son sözü ise yüreklere işledi: Nefes alamıyorum baba...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 06:59
Aslıhan Sinem’in ölmeden önceki görüntüsü yürekleri dağladı! Son sözü ’baba’ oldu

İÇİNDEKİLER

İzmir Bornova'da Aslıhan Sinem Çiçek (18), geçen yıl iş görüşmesine gitmek için evden çıktı. Annesi ve babası ayrı olan genç kız, uzun süre eve dönmeyince birlikte yaşadığı babası büyük korku yaşadı.

Baba Serdar Çiçek ardından polise kayıp başvurusunda bulundu. Ekipler, Çiçek'in Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğunu tespit etti.

Çiçek, bir gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. Polis, Çiçek'in ölümüne ilişkin B.Y.'yi gözaltına aldı. Çiçek'in telefonu üzerinde bulunan K., sorgusunda kendisinin öldürmediğini söyledi. Kaya, ardından 'gasp' suçundan tutuklandı.

SERBEST KALDI
Polis, Çiçek'in son olarak beyaz bir hafif ticari araca bindiğini tespit etti. Aracın geçtiği noktaları inceleyen ekipler, C.A.'ya ulaştı. Gözaltına alınan A., serbest bırakıldı. B.K. için istenilen adli tıp raporunda, kanında ve idrarında uyuşturucu madde tespit edildi.

K., 27 Ekim'de savcının istemiyle yurt dışı çıkış yasağıyla tahliye edildi. Ancak K., ilerleyen süreçte başka suçtan hüküm giyip cezaevine girdi. Hazırlanan iddianamede, C.A. hakkında 19 yıla kadar, B.K. için 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Çiçek'in, önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Genç kızın, otoyol kenarındaki yeşil alanda cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüsünde, Aslıhan Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN