Kılıçdaroğlu'na yakın Gürbüz Çapan'dan 'Zoom cuntası'na sağlı sollu: Senin anan güzel mi? Herkes haddini bilmeli

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel başkan değişimi hedefiyle çıktığı yolda rotayı yeniden İstanbul'a çevirdi. İmamoğlu, koltuk mücadelesi için tavşan aday olarak Özgür Özel'i sahaya sürdü. Zoom cuntası olarak bilinen ekibin planları deşifre olurken, Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri de ağır sözlerle 'değişim' ekibine yüklenmeye devam ediyor. CHP Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, "İyi ki kazanamamışız bunlar bakan olsa ne olurdu Allah korusun" dedi. Çapan, değişim taleplerine de tepki göstererek, "Değişim dediğin hikaye bir fikirdir. Sen kalk ben oturayım. Olur. Senin anan güzel mi? Herkes haddini bilmeli." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023, 07:54 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 09:37
Kılıçdaroğlu’na yakın Gürbüz Çapan’dan ’Zoom cuntası’na sağlı sollu: Senin anan güzel mi? Herkes haddini bilmeli

İÇİNDEKİLER

CHP'deki değişim tartışmalarına Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan da katıldı. Çapan, Kılıçdaroğlu'na muhalefet eden Engin Altay, Muharrem Erkek, Bülent Tezcan gibi isimlere sert sözlerle yüklendi.

"İyi ki kazanamamışız bunlar bakan olsa ne olurdu Allah korusun" diyen Çapan, herkesin haddini bilmesi gerektiğini söyledi.

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında suların durulmadığı ve değişim tartışmalarının bitmediği CHP'de gerilim sürüyor.

İMAMOĞLU GERİ ADIM ATTI AMA...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yanındaki bazı isimler her ne kadar geri çekildikleri yönünde bir adım atsalar da İmamoğlu'nun Genel Başkanlık sevdası devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden ise İmamoğlu ve onunla birlikte Kılıçdaroğlu'na gizli ya da açık bayrak açan isimlere yaylım ateşleri var.

ÇAPAN'DAN AĞIR SÖZLER!
Son olarak Esenyurt'un eski Belediye Başkanı CHP'li Gürbüz Çapan, canlı yayında Engin Altay, Muharrem Erkek, Bülent Tezcan gibi isimleri hedef aldı.

"BUNLAR BAKAN OLSA NE OLURDU?"
"İyi ki kazanamamışız. Bunlar Bakan olsa ne olurdu? Allah korusun" ifadelerini kullanan Çapan, değişim talepleriyle ilgili ise çok sert sözler söyledi.

"SENİN ANAN GÜZEL Mİ?"
Çapan, "CHP dediğin şey Mustafa Kemal zamanında bile MYK demektir. Diyorlar ki ruhunu her şeyini teslim etmiş adamlar. Şimdi kime teslim olacaksınız. Değişim dediğin hikaye bir fikirdir. Sen kalk ben oturayım. Olur. Senin anan güzel mi? Herkes haddini bilmeli. Ağzından çıkanın hesabını yapmak zorundadır." dedi.

"MAHALLELERİNDE DELEGE OLAMIYOR"
Çapan ayrıca kimi belediye başkanlarının halk nezdindeki durumunun vehametini de gözler önüne serdi.

Çapan, "İstanbul'da kongreye gidin bakalım ne oluyor. Belediye başkanları o kadar şahane çalışmış ki mahallelerinde delege olamıyorlar." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN