İstanbul'un göbeğinde dehşet! Kısa mesafe nedeniyle taksiye almadı: Öldüresiye dövdü

İstanbul’da Faslı yolcu bir taksiye binmek istedi. Ancak kısa mesafe yüzünden sürücü tepki gösterdi. Çıkan tartışmada darp edildi. Kafasını kaldırıma çarpıp can verdi. Taksici, cezaevine gönderildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
İstanbul’un göbeğinde dehşet! Kısa mesafe nedeniyle taksiye almadı: Öldüresiye dövdü

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay, Beyoğlu'nda meydana geldi. Fas uyruklu Jamal Doumane (57), 11 yıl önce ailesiyle İstanbul'a yerleşti.

Barlarda bodyguardlık yapıp geçindi. İkamet izni dolunca yeniden ülkesine gitti ama 3 ay sonra geri geldi. Eski işyerini ziyaret etti. Sabaha karşı mekandan çıkan Doumane, Şişli'teki evine gitmek için yoldan geçen bir taksiyi çevirdi.

İddiaya göre taksici "Kısa mesafe olmaz" dedi. Bunun üzerine Doumane sinirlendi. Taksinin arka tamponuna eliyle vurunca şoför Doğan G. araçtan indi. İkili arasında kavga patlak verdi. Taksici Doğan G. adamı yere itti. Kafasını betona çarpan Jamal, beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırıldı ama hayatını kaybetti. Talihsiz adamın eşi Fatima Krib, "Ben Türk adaletine güveniyorum, katil hesap versin" dedi. Olay sonrası kaçan taksici ise Balo Sokak'ta gözaltına alıp emniyete götürüldü. Burada adamı dövdüğünü itiraf eden ve yaşananları anlatan Doğan G. "kasten yaralama" suçundan adli işlem yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan Doğan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN