Enişte katliamı! Tartıştığı iki kayınbiraderini tabancayla öldürdü

K.K, kardeşini döven kayınbiraderleri Nuh Bozbuğa ve Ali Bozbuğa’yla kavga etti. Tabancayla kurşuna dizdi. Kardeşler, hayatını kaybetti. Cinayetin işlendiği yere gelen iki kardeşin yakınları, sinir krizi geçirdi. Emniyette susma hakkını kullanan K.K, tutuklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Enişte katliamı! Tartıştığı iki kayınbiraderini tabancayla öldürdü

İÇİNDEKİLER

Akılalmaz cinayet, önceki akşam saat 21.00 sıralarında Ankara Sincan'daki Törekent Mahallesi Seyirtepe Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Bir hafta önce Nuh Bozbuğa (43) ve kardeşi Ali Bozbuğa (38), enişteleri K.K'ın (52) ağabeyini darp etti.

Enişte ve kayınbiraderleri arasında bu nedenle husumet başladı. Bozbuğa kardeşler, bir hafta sonra ise enişteleri K.K ile konuşmak için boş bir arazide bir araya geldi. Taraflar arasındaki tartışma çıktı. Olay yerini bir süre sonra kavgaya bıraktı. K.K, belinden tabancasını çıkarttı. Kayınbiraderlerine art arda ateş açtı.

EMNİYETTE KONUŞMADI
Bozbuğa kardeşler vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığıldı. K.K, , olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Nuh ve Ali Bozbuğa'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı K.K, ise olaydan bir süre sonra karakola giderek teslim oldu. Cinayetin işlendiği yere gelen iki kardeşin yakınları, sinir krizi geçirdi. Emniyette susma hakkını kullanan K.K, tutuklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN