CHP'li belediye halkı kandırmaya devam ediyor! Poşet gitti, plastik kapak geldi

CHP'li belediyelerin hizmet ve altyapı konusunda vatandaşlara çektirdiği eziyetler bitmek bilmiyor. Bu eziyetlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Bilecik'te her yanı kaplayan kanalizasyon kokusu kentin kabusu olmuştu. CHP'li Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı çözümü rögar kapaklarının altına naylon yerleştirmekle buldu. Çözüm adı altında getirilen bu rezilliğin, orataya çıkmasının ardından CHP'li Belediye, patlama riskine rağmen kapakları yeniden kapattı. Bu kez plastik aparatlar yaptıran Belediye, rögar kapaklarının kapatıldığını da gizledi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023, 08:53 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 09:27
CHP’li belediye halkı kandırmaya devam ediyor! Poşet gitti, plastik kapak geldi

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediyelerin hizmet ve altyapı konusunda vatandaşlara çektirdiği eziyetler son bulmuyor. Halkın mağduriyetlerine yönelik buldukları iş bilmezlik örneği olarak gösterilecek çözümleri ise sorunları daha da büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Bu durumun en somut örneği Bilecik'te yaşanan kanalizasyon kokusu.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik'te her yanı kaplayan kanalizasyon kokusu kentin kabusu oldu. CHP'li Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı çözümü rögar kapaklarının altına naylon yerleştirmekte buldu.

Ancak uzmanlar bunun başka bir felakete yol açabileceğini, hava almayan kanalizasyon hattında gaz birikmesi sonucu patlama riski oluşacağını belirtti. Birçok medya kuruluşunun patlama riskini gündeme getirmesinin ardından Subaşı, naylonları apar topar kaldırttı.

AYNI İŞ BİLMEZLİK FARKLI ŞEHİRLER
CHP'nin iş bilmez politikaları yalnızca Bilecik'te değil başka illerde de kendisini gösteriyor. Daha önce de Aydın Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon bacalarını çuvalla kapatmıştı.

Bir süre önce kentin merkezinde alt yapı ve kanalizasyon yenileme çalışmaları başlatan Bilecik Belediye Başkanı CHP'li Melek Mızrak Subaşı, binlerce liraya mal olan çalışmaların tamamlandığını ve Bilecik'te istenmeyen görüntülerin sona erdiğini ifade etti.

Subaşı'nın verdiği alt yapı müjdesinin üzerinden sadece 3 ay geçerken, sözde yenilenen kanalizasyon hattından şehrin dört bir yanına lağım kokuları yayılmaya başladı. Kalın naylonlarla örttüğü kapakların kamuoyunda geniş yankı bulmasının ardından, Subaşı bu kez halkı aldatmaya çalışarak, gizli aparat yöntemine başvurdu.

Plastik malzemelerden özel olarak yaptırılan aparatlar, rögar kapaklarının altına tam olarak oturacak şekilde ve dışarıdan görünmeyecek şekilde dizayn edildi.

Aparatlar önceki gün kentin bir çok bölgesinde sökülen naylonların yerine yeniden takıldı. Gaz birikmesi ve patlama riski de yeniden gündeme geldi.

KALICI ÇÖZÜM BULMAKTAN ACİZLER
Kentte ikinci kez yaşanan skandal uygulama hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya, "Daha yeni yaptıkları altyapıda bütün ili kaplayan lağım kokusunun nedenini bir türlü bulamayan CHP'li Bilecik belediyesi daha önce naylon poşetlerle kapattığı rögar kapaklarını şimdi de plastik koku önleyici takarak çözüm üretmeye çalıştı. Kalıcı çözümler bulmayı beceremeyen CHP'li Bilecik Belediyesi yöneticilerinin yaptıkları altyapının çıkardığı problemi çözemeyecek kadar beceriksiz oldukları bir kez daha ortaya çıkmış oldu" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN