Batman'da 2 aile arasında taşlı, sopalı, bıçaklı kavga: 1'i ağır 41 yaralı

Batman'ın Beşirli ilçesinde gece saatlerinde bir kafede gençler arasında yaşanan tartışma araya ailelerin de girmesiyle taşlı, sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 1'i ağır 41 kişi yaralandı. Polis ekipleri kavgayla ilgili inceleme başlattı.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023, 06:19 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 08:35
Batman’da 2 aile arasında taşlı, sopalı, bıçaklı kavga: 1’i ağır 41 yaralı

İÇİNDEKİLER

Batman'ın Beşiri ilçesinde 2 aile arasında meydana gelen taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 41 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 1 kişi kafasına aldığı darbeden ötürü ağır yaralandı.

KAVGAYA AİLELER KARIŞTI
Batman'a bağlı Beşiri ilçesinde gece saatlerinde bir kafede gençler arasında çıkan tartışma kısa zamanda kavgaya dönüştü.

Gençlerin kavgasına katılan ailelerle beraber sözlü kavga taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 41 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken 1 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

POLİS MÜDAHALEDE BULUNDU
Vatandaşların 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahale etmesi üzerine duran kavganın ardından yaralılar sağlık ekipleri tarafından Beşiri Devlet Hastanesi ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri kavgayla ilgili inceleme başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN