İstanbullular dikkat! Beylikdüzü, Güngören, Başakşehir, Esenyurt, Beşiktaş, Beyoğlu... 8 saat sürecek! SMS ile alarm verildi!

Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan son anlık açıklamaya göre, belirli ilçelerde gerçekleştirilecek kesinti çalışmaları nedeniyle elektrik aralıklı olarak kesintiye uğrayacak. İşte elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler...

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023, 10:20 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 10:20
İstanbullular dikkat! Beylikdüzü, Güngören, Başakşehir, Esenyurt, Beşiktaş, Beyoğlu... 8 saat sürecek! SMS ile alarm verildi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için uyarı geldi! Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, belirli ilçelerde gerçekleştirilecek olan kesinti çalışmaları nedeniyle elektrik aralıklı olarak kesilecek. Beylikdüzü, Güngören, Başakşehir, Esenyurt, Beşiktaş, Beyoğlu ilçeleri için tek tek saat verildi. İşte detaylar...

BU İLÇELER DİKKAT!

15 Ağustos Salı günü gerçekleşecek olan planlı elektrik kesintisi, Beylikdüzü, Güngören, Çatalca, Esenyurt, Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerini etkileyecek

.

BEDAŞ, vatandaşların elektrik kesintisinin muhtemelen birkaç saat sürebileceğini hesaba katarak, önlemlerini buna göre almalarını öneriyor.

UZUN SÜREBİLİR

BEDAŞ yetkilileri, elektrik kesintisinin ne kadar süreceği hakkında kesin bir bilgi vermemiş olsa da, kesinti süresinin uzun olabileceğine dikkat çekiyor.

Vatandaşların, kesinti sırasında ihtiyaçlarını karşılamak ve rahatlamak için gerekli düzenlemeleri yapmaları gerekiyor.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara, 15 Ağustos'taki planlı elektrik kesintisine karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları çağrısı yapıldı.

Kesinti sırasında temel ihtiyaçlarını karşılamak ve güvenliklerini sağlamak için gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.