Münevver Karabulut cinayeti neden işlendi? Mahkeme dört senaryonun üstünde duruyor: Ayin kurbanı olabilir

İstanbul’da 14 yıl önce Münevver Karabulut’u öldü ren Cem Garipoğlu’nun bu cinayeti Yahudi geleneklerinde yer alan ‘Ma yasız Ayini’ için işlediği iddiası ortaya atıldı... Karabulut’un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, “Evet cinayetle ilgili 4 senaryodan biri de ayin" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Münevver Karabulut cinayeti neden işlendi? Mahkeme dört senaryonun üstünde duruyor: Ayin kurbanı olabilir

İÇİNDEKİLER

Cem Garipoğlu'nun yaşadığı iddia edilse de, katlettiği Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

Karabulut'un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir,cinayetle ilgili ayin iddiasının olduğunu doğruladı. İşte Epözdemir'in kendisine ait olmadığını ama konuşulan 4 senaryoyu şöyle açıkladı:

1: Münevver Karabulut'un ailenin sırrını öğrenmiş olması. Ondan katledilmiş olabilir çünkü Cem Garipoğlu testereyi önceden alıyor.

2: Maktule direnmiş, bakire, tırnaklarında Garipoğlu ailesine ait DNA örnekleri var.

3: Baba oğul cinayete iştirakten birlikte yargılanıyordu. Özellikle soruşturma evresinde birlikte bir şeyler yapmak istemiş olabilirler ve direnmiş olabilir iddiası var.

4: Münevver Karabulut 15.00'de eve geliyor. Cem Garipoğlu, 18.46'da Münevver'in kafası vücudundan ayrılmış halde gitar valizinde evden çıkıyor. Cinayet mahali Bahçeşehir'de bir ev.

Etiler'e 40 kilometre korsan taksiyle gidiyor. Babaannesinin evinin önündeki çöp konteynırına bırakıyor. Testereyi de önceden almış yazışmalara göre cinayeti planlanmış. Bu bir ayin olabilir diye mahkeme gerekçesinde tartıştı.

Fakat bu 4 senaryodan da hangisi olduğuna mahkeme kanaat getiremedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN