Motosikletiyle iki genci hayattan kopardı! İfadesi pes dedirtti: Biraz şımarığım!

Berkant Keskin adlı motosiklet sürücüsü şaka yapmak için önündeki motorcuya yaklaştı. Kazaya neden olup Murat Vermez ile Nazlıcan Yolcu’nun ölümüne yol açtı. İfadesi ise inanılmazdı: Biraz şımarığım! İşte sizler için derlediğimiz 15 Ağuatos TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 08:49
Motosikletiyle iki genci hayattan kopardı! İfadesi pes dedirtti: Biraz şımarığım!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Oto galerisi bulunan 23 yaşındaki Murat Vermez, arkadaş grubuyla birlikte Arnavutköy bölgesine geziye çıktı.

Gezi dönüşünde daha önce tanımadığı ve arkadaş grubuna yeni katılan Nazlıcan Yolcu'yu da arkasına aldı.

Gruptaki Berkant Keskin seyir halindeyken önünde gitmekte olan Murat Vermez'in kullandığı motosiklete yaklaşarak hareket yapmaya başladı. Bu sırada Murat Vermez kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Kazada Murat Vermez ile Nazlıcan Yolcu yaşamını yitirirken Berkant Keskin gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından tutuklanan Berkant Keskin'in, ifadesinde, "Ben biraz şımarığım, şaka yapmayı seviyorum" dediği ortaya çıktı. Keskin'in ayrıca motor kullanırken çektiği bir fotoğrafı, "Şımarmasam olmaz" notuyla daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı anlaşıldı. (Mustafa BAKIRHAN)

SEDİR'İ GÖRÜN
CNN International yine Türkiye'nin tarihi ve turistik yerlerine odaklandı. Bu kez Muğla Marmaris'deki tarihi Sedir Adası'nı haber yaptı. Sedir Adası'nın M.Ö 6. Yüzyıl'dan kalma Kedrai Antik Kenti'nin kalıntılarıyla bütünleştiğini anlattı. Klepoatra Plajı'nın da kesinlikle ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı. "Marmaris'in özel noktalarından birini görmek size çok iyi gelecek" yorumunu yaptı. CNN televizyonu da gezi sayfasının kapağına Türkiye'yi taşıdı. Türkiye'nin Ege kıyıları için "Avrupa'da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından biri" başlığını attı. Fethiye, Gökova ve Hisarönü Körfezleri için de "Ege'nin gizli cennetleri" tanımını kullandı.



ÜL'KEL'ERİN HALİ!
Kellik gittikçe yaygınlaşıyor. Genetik geçişler ve çevresel faktörler, erkeklerde saç dökülmesini hızlandırıyor. World Population Review de çoğu beyaz tenli en saçsız 21 ülkeyi ortaya çıkardı. Listenin ilk sırasında Çekya bulunurken Türkiye yer almadı. Son sırayı ise yaşam kalitesinin en yüksek olduğu Finlandiya ve Yeni Zelanda paylaştı. İşte en saçsız ilk 5 ülke ile bu ülkelerdeki kel erkeklerin oranı: 1.Çekya Yüzde 42,8 2. İspanya Yüzde 42,6 3. Almanya Yüzde 41,2 4. Fransa Yüzde 39,24 5. İngiltere Yüzde 39,23

ANA DAVA
İstanbul'da Baki A., avukat eşi Selin A.'ya boşanma davası açtı. Evini ayırdı. Annesinde kalan 3 yaşındaki kızı ile görüntülü görüşme yaptı. İddiaya göre kızı kendisine hakaret yağdırdı. Küfrü nereden öğrendiğini sorduğunda ise "Annem" yanıtını aldı. Bunun üzerine Baki A. eşi hakkında suç duyurusunda bulunup hukuki süreç başlattı. Genç kadın 2 yıl hapisle yargılanıyor. (Atakan IRMAK)



AMERİKA'NIN MANŞETİ!
New York Times, İstanbul'daki Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi, Yahya Efendi, Telli Baba ve Hazreti Yuşa'ya birçok kişinin gidip dua ettiğini, hastalıklara çare aradığına dikkat çekti. Gazete, "İstanbul'da saygı gören türbeler modern kentin dileklerini ve dertlerini kabul ediyor. Birçoğu dertlerine derman bulduğuna inanıyor" diye yazdı.



92'LİK ÇAPKIN
Medya imparatoru 92 Yaşındaki Rupert Murdoch, çapkınlıklarına devam ediyor. Eşinden yeni ayrılan Murdoch, Roman Abramoviç'in eski eşi Daria'nın annesi bilim insanı Elena Zhukova ile aşk yaşıyor. Murdoch'ın yakın çevresine, "Elana ile mutluyum" dediği iddia edildi.



GOOGLE UNUTMADI
Arama motoru Google, Türkiyenin ilk kadın gök bilimcilerinden biri olarak tanınan Türk astronom ve matematikçi Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan'a özel "Doodle" hazırladı. 14 Ağustos Doodle'ı, Türkiye'nin ilk kadın gök bilimcilerinden biri olarak tanınan Türk astronom ve matematikçi Nüzhet Gökdoğan'ı anıyor" ifadeleri kullanıldı.



IŞIK SÖNDÜ!
İstanbul'dan Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde yaşayan akrabasının düğünü için gelen Emre Can Işık, iki arkadaşı ile birlikte, Sakarya Nehri kenarındaki bungalov evde kaldı. 3 gün önce saat 11.00 sırasında uyanan arkadaşları Işık'ı bulamayınca polisi aradı. Bölgedeki bir kameranın kayıtlarını inceleyen polis, Işık'ın bungalova girdikten sonra, bir daha çıkmadığını belirledi. Evli bir çocuk babası Işık'ın cansız bedeni, bungalovdan en 200 metre uzaklıkta ekiplerin attığı ağa takıldığı ortaya çıktı.Işık'ın gece istifra etmek için barakanın penceresini açtığı ve buradan Sakarya Nehri'ne düşerek can verdiğini düşünülüyor. (Hüseyin CUMALI)



ZERİN İNTİHAR EDEMEZ
Eskişehir'de Zerin Kılınç 2'nci kattaki evinin penceresinden düşüp can verdi. Ancak evdeki incelemede yerde kan lekeleri, cam kırıkları olduğu belirlendi. sevgilisi Yılmaz Sazak, gözaltına alındı ama salıverildi. Ailenin itirazı üzerine Sazak yeniden 7 ay sonra yeniden gözaltına alındı. Ancak zanlı yeniden serbest kalınca aile yeniden itiraza gitti. Acılı aile "Evladımızın 12 yaşında kızı vardı. Hayat doluydu. İntihar etmesi mümkün değil" diyerek adalet istedi.



AYNI HAVADİS
Nevşehir'de İtalyan turistler Giulia Fortuna (21) ve Enrico Radrizzani (58) sabah erken vakitte yürüyüş yapmak için dışarı çıktı. Güvercinlik Vadisi'nde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeğin ısırdığı Radrizzani kolundan, hayvanlardan kaçarken düşen kadın turist Fortuna ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

DEMİRBAŞ'I KAYBETTIK
Ankara Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, vefat etti. Karaciğer rahatsızlığı ve böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören 72 yaşındaki Demirbaş, hayatını kaybetti. Demirbaş'ın cenazesinin bugün Ayaş'ta toprağa verileceği belirtildi.



DOĞANÇAL TABLOSU
İstanbul Cihangir'de oturan Mehmet Orhan Aka (92), güvenlik kamerası görüntülerine baktı. Kızı Pınar ile damadı Ersin Ç.'nin eve girip Doğançay tablosunu sahtesiyle değiştirdiğini anladı. Suç duyurusu yaptı. Bunun üzerine 1.5 milyon liralık eser, bir antikacıda ortaya çıktı. Müzayedeye gelen Pınar Ç., yakalandı. "Babam hediye etti" diye savunma yaptı. Damat ise firarda...

'BAKi'N ŞU İŞE
İstanbul'da Baki A., küçük kızı küfür edince şaşırdı! Bunu öğreten eski eşine dava açtı!

ŞEYTAN AZABI
Annesi ve anneannesini 116 parçaya ayıran Rabia Çataklı: Şeytan oldukları söylendi!



91 MİLYON DEVRETTİ
6+ joker bilen çıkmayınca 91 milyon 132 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilenler 151 bin 676'şar, 4 bilenler 2 bin 851'er, 3 bilenler 222'şer, 2 bilenler ise 20'şer lira alacak.



304 BİN DEVRETTİ
10 bilen çıkmayınca 304 bin lira devretti. 9 bilenler 10 bin 784'er, 8 bilenler 522'şer, 7 bilenler 103'er, 6 bilenler 17'şer, hiçbir numarayı bilemeyenler ise 13'er lira alacak.