Kedisi ölen LGBT'li veterineri bastı! Hekime tokat attı, saçından çekti, eşyaları dağıttı...

Ankara Çankaya'da A.K. adlı LGBT'li, enfeksiyon tedavisi gören kedisi ölünce 4 arkadaşı ile kliniği bastı. İşte sizler için derlediğimiz 4 Ağustos TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2023 Güncelleme 04 Ağustos 2023, 06:57
Kedisi ölen LGBT’li veterineri bastı! Hekime tokat attı, saçından çekti, eşyaları dağıttı...

İÇİNDEKİLER

Ankara Çankaya'da Victoria isimli kedi, erken doğum yaptı. Enfeksiyon kaptı. Sahibi A.K. adlı kadın da soluğu veterinerde aldı. Klinikte 4 gündür tedavide olan kedi, kurtarılamadı. Acı haberi alınca çok üzülen A.K, kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu kliniği 4 arkadaşıyla bastı. Veteriner hekim Ceren Eroğlu'na saldırdı. Tokat attı. Saçından çekti. Başına vurarak darbetti. Eşyaları da dağıttı. Eroğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alınan A.K, serbest bırakıldı.



PATOZ DİLARA
KonyaDilara Narin (21), "Okula ek derse kalacağım" yalanıyla gizlice halter antrenmanlara gitti. Zamanla kendisine 'Patoz' lakabı verilen Narin, azmetti. Romanya'da düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonasında U-23 Kadınlar 76 kiloda koparmada 97 kilo, silkmede 126 kilo ve toplamda 223 kiloluk dereceleriyle 3 altın madalya kazandı. Avrupa Şampiyonluğu'na uzandı. Hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları'nda altın madalya almak olduğunu anlattı.



TOLGA YANIK DİYET ÖDEDİ
İstanbul'da Hatice Barutçu, sağlıksız beslenince 90 kiloya ulaştı. Zayıflama çayıyla diyet yaptı. 1 ay içinde 20 kilo kaybedince ölümle karşı karşıya kaldı. Karaciğerinin iflas ettiği anlaşıldı. Nakille yeniden hayata sarıldı. Doktorlar açıkladı: Ölene kadar ilaç kullanacak.



ÇOK ŞAHİKA!
Milli sporcu ve serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Dünya Serbest Dalış Kupası'nda 95 metreye 2 dakika 55 saniyede dalarak Türkiye rekoru kırdı. Bu dalış aynı zamanda sabit ağırlık kategorisinde Türkiye adına yapılan hem kadın hem erkeklerdeki en derin dalışı olarak tarihe yazıldı.



İHANET MI?
Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 18 yıllık eşi Sophie Grégoire Trudeau ile ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Trudeau, Instagram hesabından yaptığı duyuruda "Yaptığımız anlamlı ve zor konuşmalar sonrası ayrılma kararı aldık" yazdı. 3 çocuğu olan çiftin ayrılık kararında, ihanet şüphesi ortaya atıldı.



SE'VİNÇ'İ KURSAĞINDA KALDI!..
Ankara'da oto kiralama işi yapan Ali Özkurt, sıfır otomobil aldı. Ancak sevinci yarım kaldı. Araçta motor arızası çıktı. 2 aydır servisteki araç için 472 bin TL'lik fatura çıkarıldı. Otomobili vince bağladı ve isyan etti: Biz inandık, biz güvendik, siz inanmayın, siz güvenmeyin, siz kandırılmayın" yazılı pankart açtı.



ŞAH-MAT USTASI
2023 FIDE'de rakibi Büyük Usta (GM) Velimir Ivic'i ilk turda yenen 14 yaşındaki Ediz Gürel hem Türkiye'nin hem de Dünya Kupası'nın en genç sporcusu oldu. İngiliz medyası, Gürel için, "50 yaş soğukkanlılığı var. Küçük yaşta büyük usta" yorumunu yaptı.



HAYVAN GİBİ!
Biliminsanları, Güney Amerika ülkesi Peru'da bulunan bir balina fosilinin, dünyada şimdiye kadar keşfedilen en ağır hayvan olabileceğini söyledi. Yaklaşık 200 ton ağırlığında olduğu düşünülen balinanın uzun süre önce soyu tükendi. Hayvanın fosilleşmiş kemikleri, güney Peru'da çöllerdeki kazılar sonucu bulunduğu için bu türe "Perucetus colossus" adı verildi.



AH ENES
KAYSERİ'DE, tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin (24), 13 gün önce kayboldu. Her yerde aranıyordu. Ancak ne yazık ki dün bir viyadükte cansız bedeni bulundu. Annesi gözyaşlarına boğuldu.



HİS 'YAPAY'OR!
ABD'Lİ bilim insanları yapay zekalı mikroçip üretti. Felçli hastanın beynine yerleştirdi. Yatalak adam, vücudunu yeniden hissetti.


BULANA 1 MİLYON TL
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir'de sırra kadem bastı. 49 gündür bulunamadı. Eşi Angela Berzeg, "Korhan'ı sağ salim bulana 1 milyon lira ödül vereceğiz" açıklamasını yaptı.




105 MİLYON DEVRETTİ
6 BİLEN çıkmayınca 105 milyon 213 bin lira devretti. 5 bilenler 37 bin 53'er, 4 bilenler bin 62'şer, 3 bilenler 56'şar, 2 bilenler 6'şar lira alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN