Düğün fotoğrafçısı katliam yaptı: 2 ölü 4 yaralı!

Damatla düğün salonunda tartışan fotoğrafçı çileden çıktı. Düğünden sonra damadın evine giden fotoğrafçı, silahla kurşun yağdırdı. İşte sizler için derlediğimiz 18 Temmuz tarihli yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2023 Güncelleme 18 Temmuz 2023, 07:02
Düğün fotoğrafçısı katliam yaptı: 2 ölü 4 yaralı!

İÇİNDEKİLER

Dilovası'nda düğün fotoğrafçısı Bülent Y. ve oğlu Caner Y, tartıştıkları damat Güven Esen'in evini bastı. Silahla kurşun yağdırdı.

Olayda, damadın amcası İdris Esen ve arkadaşı Ömer Torun, hayatını kaybetti. Damat ile birlikte biri 9 yaşında 4 kişi ise yaralandı.

BOMBA SAVUNMA
Taksim'deki saldırının faili Albashır, ilk kez savunma yaptı: Bombayı görünce polisi aradım. Anlatamadım!

İŞTE SON HALİM!
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle 2 ay içinde organ nakli olması gerektiği ortaya çıkmıştı. 46 yaşındaki Özkan, sosyal medya hesabından son halini paylaştı: Son günlerde TV'de, sosyal medyada gösterilenler geçen seneye ait. Şu an 2'nci evre sirozum. Yarın sağlığımla ilgili tahlillerden sonra gidişat ile ilgili bilgi paylaşacağım. Son halim bu şekildedir, yazan arayan herkesle paylaşmak istedim."

SON DER'ECE' TARTIŞMALI
Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanıklar dinlenildi. Seren Serengil de ifade verdi. "Ece'ye 'Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum' dedim. Bana 'Silah almışlar hatırlamıyor musun' diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi. Bu ifade üzerine Ece Erken, sitem etti...


HELİKOPTERDEN UYUŞTURUCU ATTILAR
Bulgaristan'dan Türk hava sahasına kaçak giriş yapan bir helikopterin, Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Yenimahalle köyü semalarında alçak uçuş yaptığı tespit edildi. Harekete geçen Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede helikopterden atılmış piyasa değeri 20 milyon TL olan 101 kilo uyuşturuyucu ele geçirdi. Kırklareli Valisi Birol Ekici 3 kişinin gözaltına alındığını belirterek, uzun süredir takip edilen uluslararası suç şebekesinin çökertildiğini söyledi.

DOLAPTA UYUMUŞ
Diyabakır Silvan'da Beyza B.'ya (10) ulaşılamadı. Ailesinin ihbarıyla arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. Yakındaki sulama kanalına yoğunlaşıldı. Bu sırada kızın oynamak için içine girdiği elbise dolabında uyuduğu anlaşıldı. Köpeklerin tepki vererek havlamasını duyan Beyza, dışarı çıktı.



SIR CİNAYET
Adıyaman'da 4 ay önce çalıştığı ekmek fırınına gitmek üzere evden çıkan Sait Sağır (27), sırra kadem bastı. Ailesi, kayıp başvurusu yaptı. Önceki akşam Süphane bölgesinde koyun otlatan bir çoban, elleri arkadan bağlı, ağaca asılı ceset görünce şok yaşadı. Cesedin Sağır'a ait olduğu anlaşıldı. Ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.



ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN TARIM ATILIMI
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, atıl arazileri tarıma kazandırmak, dar gelirli ailelere destek olmak ve vatandaşları tarıma teşvik etmek için sosyal belediyecilik projesi başlattı. Proje kapsamında tarıma kazandırdığı 320 dönümlük atıl arazilerden elde ettiği un ve ayçiçek yağlarıyla dar gelirli ailelere destek verdi.



YAPAY ZEKA AŞKLARI
Teknolojininhızlı gelişmesi, sanallığa zirve yaptırdı. Bunlara son örnek sanal aşk robotları oldu. Replika, Rus girişimci Eugenia Kuyda tarafından geliştirildi ve San Francisco'da bir yazılım şirketi olan Luka tarafından piyasa indirildi. 10 milyon kişi uygulamayı indirdi ve yaklaşık 60 milyon dolar ödedi.



PASİFİK'TE KORKU FİLMİ
Avusturalyalı Tim Shaddock, nisan ayında köpeği Bella ile birlikte Meksika'nın sahil kasabası La Paz'dan katamaranıyla Fransız Polinezyası'na doğru yola çıktı. Ancak Pasifik Okyanusu'nda 2 ay boyunca bir katamaranda mahsur kalan 51 yaşındaki denizci ve köpeği, Meksikalı balıkçı teknesi tarafından kurtarıldı. Denizci, köpeğiyle birlikte çiğ balık yiyerek hayatta kaldıklarını söyledi.


937 BİN DEVRETTİ
10 bilen çıkmayınca 937 bin lira devretti. 9 bilenler 6 bin 653'er, 8 bilenler 512'şer, 7 bilenler 96'şar, 6 bilenler 16'şar, hiçbir numarayı bilemeyenler 14'er lira alacak.


BİR TALİHLİYE 247 MİLYON
6+joker bilen bir kişi, 247 milyon 659 bin lira kazandı. 5+1 bilen çıkmadı. 5 bilenler bir milyon 185 bin 528'er, 4 bilenler 3 bin 865'er, 3 bilenler 237'şer, 2 bilenler 22'şer lira alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN