İstanbul’da şaşkına çeviren olay! Beyoğlu'nda motosikletiyle kaçtı: Gözaltına alınınca kendini yerlere attı...

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde motosikletiyle tehlikeli hareketler yapınca, bekçilerinin durdurmak istediği Melike D. uyarılara uymayarak kaçtı. Bekçilerin takibiyle yakalanan Melike D. polis merkezini birbirine kattı. Kendini yere atan ve rujuyla yere polise hakaret içeren yazılar yazan Melike D.'nin üst aramasında ise bir miktar uyuşturucu maddeye rastlandı. Mahkemece serbest bırakılan kadın sosyal medyadan yaptığı yayınlarla polisi tehdit etmeye devam etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2023, 11:28 Güncelleme 10 Temmuz 2023, 12:11
İstanbul’da şaşkına çeviren olay! Beyoğlu’nda motosikletiyle kaçtı: Gözaltına alınınca kendini yerlere attı...

İÇİNDEKİLER

Olay, 8 Temmuz Cumartesi günü Karaköy Polis Merkezi'nde meydana geldi.

İddialara göre, Karaköy'de trafikte motosikletiyle tehlikeli hareketler yapan Melike D., mahalle bekçileri tarafından durdurulmak istendi.

Kadının kaçması üzerine bekçiler olayı polise bildirdi.

KENDİNİ TUVALETE KİTLEDİ
Bekçilerin takip ettiği kadın, kendini bir akaryakıt istasyonunun tuvaletine kilitledi. İstasyona gelen polis ekipleri kadının çıkması için uyarıda bulundu. Polise hakaret ederek bağıran kadın, bir süre sonra polis merkezine götürüldü. Polis merkezinde de kendini yere atan Melike D.. rujuyla yere polise hakaret içeren yazılar yazdı.

POLİSİN SAÇINI ÇEKTİ
Polis aracına binmemek için uzun süre direnen kadının polise hakaret edip zorluk çıkardığı o anlar ise cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, polis aracına binmemek için direnen kadının polise zorluk çıkarması görülüyor.

Güçlükle polis aracına bindirilen Melike D., bu sefer de polis merkezinde kendini yere atarak hakaretlerine devam etti. Nezarethaneye girmek istemeyen Melike D., polisin saçını çekerek yere düşürdü.

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU
Güçlükle sakinleştirilen kadının üst aramasında 0,1 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Melike D. 'Polise mukavemet' 'Kasten yaralama', 'uyuşturucu madde kullanmak' ve 'trafiği tehlikeye düşürme" suçlarından adliyeye sevk edildi. Melike D. mahkemece serbest bırakıldı. Serbest bırakılan kadın sosyal medyadan yaptığı yayınlarla polisi tehdit etmeye devam etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN