Bursa'da kan donduran cinayet! Aynı araçtaki arkadaşı tarafından canice katledildi

Bursa'da lüks otomobilin içinde kan donduran bir cinayet işlendi. Ankara yolunda yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobille seyreden Mustafa Ekşi ile arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine arkadaşı tarafından önce kolundan ardında da boğazından bıçaklanan Mustafa Ekşi, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısını arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2023, 10:01 Güncelleme 06 Temmuz 2023, 10:03
Bursa’da kan donduran cinayet! Aynı araçtaki arkadaşı tarafından canice katledildi

İÇİNDEKİLER

Korkunç cinayet Bursa'da işlendi..Ankara yolunda yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobille seyreden Mustafa Ekşi ile arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ÖNCE KOLUNDAN ARDINDAN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI
Tartışmanın büyümesi üzerine arkadaşı tarafından önce kolundan ardında da boğazından bıçaklanan Mustafa Ekşi can havliyle otomobili durdurdu. Yaralı halde kendini araçtan dışarıya atan Ekşi, binlerce kişinin alışveriş yaptığı kent meydanı yakınlarında çevredekilerden yardım istedi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ
Vatandaşlar, ellerine geçirdikleri havlularla Ekşi'nin kanamasını dindirmeye çalıştı diğer yandan da durumu 112'ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Mustafa Ekşi'yi hastaneye kaldırdı.

Ekşi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

POLİS ZANLININ PEŞİNE DÜŞTÜ
Yaşanan korkunç cinayetin ardından bölgeyi ablukaya alan Bursa polisi, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurdu.

Olay yerinden kaçan cinayet zanlısını arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN