Şanlıurfa'da iğrenç olay: Tüm Türkiye ayağa kalkmıştı! Cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3-4 yaşlarındaki bir kız çocuğunun bir adam tarafından cinsel istismara uğradığı anlar kameralara yansıdı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken şahıs ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2023, 15:46 Güncelleme 26 Haziran 2023, 17:24
Şanlıurfa’da iğrenç olay: Tüm Türkiye ayağa kalkmıştı! Cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

İÇİNDEKİLER

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde küçük bir kız çocuğuna çocuğa cinsel istismarda bulunan şahıs, görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından gözaltına alındı.

Kentteki bazı sosyal medya kullanıcılarının paylaşımları üzerine harekete geçen Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla H.Ç'yi gözaltına aldı.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

Siverek Kaymakamlığının sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

SÜREÇ HASSİYETLE TAKİP EDİLİYOR

"İlçemiz Camikebir Mahallesi'nde meydana gelen ve sosyal medyada yayınlanan çocuğun cinsel istismarı iddiasına ilişkin olarak adli süreç başlatılmış olup, olayın faili H.Ç tutuklanmıştır. Kaymakamlığımızca süreç hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur."

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise konuya ilişkin yayın yasağı getirildiği duyurularak, "Çocuğa yönelik cinsel istismar suçu ihbarı üzerine Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde H.Ç. (75) isimli şüpheli şahıs aynı gün yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. Konuyla ilgili olarak Siverek Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yayın yasağı kararı bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN