Akit Medya Grubu binasında çıkan yangın sonrası korkunç manzara! Hatıralar kül oldu

İstanbul Küçükçekmece'de de 8 katlı binada çıkan yangın uzun uğraşlar sonrası kontrol altına alınabilmişti. Yaşanan felaketin ardından Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun sosyal medya hesabından son durumu paylaştı. Çoşkun, "Korkunç manzara.. Yaklaşık 5 yıldır milyonlarla buluşmamıza vesile olan stüdyo ve reji ile birlikte hatıralarımız da kül oldu.." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2023, 22:42 Güncelleme 02 Mayıs 2023, 00:24
Akit Medya Grubu binasında çıkan yangın sonrası korkunç manzara! Hatıralar kül oldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Halkalı Merkez Mahallesi'nde Akit Medya'nın da içinde yer aldığı 3 bloklu iş merkezinin bodrum katındaki halı imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı.

YANGIN SONRASI KORKUNÇ MANZARA I VİDEO İZLE



Kısa sürede büyüyen yangın, 8 katlı binanın diğer katlarına da sıçramıştı.



14 SAATLİK MÜCADELE SONUCU KONTROL ALTNA ALINABİLMİŞTİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yangın nedeniyle binada bulunan çalışanlar tahliye edildi. Yangın yaklaşık 14 saatlik yoğun müdahele sonucu kontrol altına alınmıştı.



YANGIN SONRASI KORKUNÇ MANZARA
Yaşanan felaketin ardından Akit TV Haber Koordinatörü
Muharrem Coşkun sosyal medya hesabından son durumu paylaştı. Çoşkun, "Korkunç manzara.. Yaklaşık 5 yıldır milyonlarla buluşmamıza vesile olan stüdyo ve reji ile birlikte hatıralarımız da kül oldu.." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN